Teşekkür ederim canım şu sezeryani bir atlatayim gerisi kolay inşallahHayırlı olsun bebeginiz. Bebeklede rutinlere alışıyosunuz merak etmeyin
Burun şişmesinin aldıgın kiloyla alakası yok ya benimde burnum çok kötüydü
Aylinimiz olacak teşekkür ederimhoş geldiniz , sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşALLAH
kızmı ,erkekmi
Geçmiş olsun pinhanİyi geceler arkadaşlar.
Ödevleri yapan yapmayan, fazla bulan,zorlanan herkese teşekkürler
Yapın, yapmayın, kafanıza göre takılın, boşverin amaann..
Deprem gerçeğiyle yüzleştiğimiz bir gün oldu yine...
Benim memleketim
Hamdolsun annem babam, akrabalarım vs iyiler. Ama üzdü elbette..... Allah esirgesin bir daha yaşatmasın. 3 gün sonra gideceğim oraya.
Moralim bozuldu canım sıkıldı.
Ama hayatımız her gün birşeylere üzülerek geçiyor zaten bir parça......
Hayırlı geceler herkese.
Dogum tarihi belli miTeşekkür ederim canım şu sezeryani bir atlatayim gerisi kolay inşallah
Hastanede hep yürüdüm ben .Dogum tarihi belli mi
Sezeryandan sonra cok hareket etmek daha cabuk toparlıyo. Tabi evin icinde hastanede kaldıgınızda hastane koridorunda yürümek
Kesinlikle tecrübe ile sabitDogum tarihi belli mi
Sezeryandan sonra cok hareket etmek daha cabuk toparlıyo. Tabi evin icinde hastanede kaldıgınızda hastane koridorunda yürümek
21 Ağustos sayılı günler kaldı ben zaten yatamam kolay kolay dogumdada şehir dışından gelen olcak şimdiden telaş sardıDogum tarihi belli mi
İlk adımı atmanın zorluğunu bilen biri olarak bazen korkuyorum ama iş o ilk adımı atmaktaHastanede hep yürüdüm ben .
Gece yarısı sabaha karşı
Sağlıkla kavuşun inşallahAy ne güzel Forum gece gece pek bir sevdim de on güne bebeğim olacak zor bu gidişle düzen tertip
İnşallahİlk adımı atmanın zorluğunu bilen biri olarak bazen korkuyorum ama iş o ilk adımı atmakta
hoşbulduk bonusumpapatyamm abla hoş geldin ödev sırası sende bugün anca yazdım
işte tam bana görehoşbulduk bonusum
bende yeni geldim kolay bi ödev olsun katlanmayı bekleyen çamaşırları katlayıp yerlerine yerleştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?