- 2 Ağustos 2013
- 38.178
- 127.673
- 798
Ben gelirim kıyafet kısmı toplu geçen düzeltmiştim de ıslak mendil falan olan kısım baya dağıldı oraya girerimBenim bugun cocukların dolaplarını düzeltmem lazım kitaplıklarınıda. Bana eşlik etmek isteyen var mı
En çok çocukların dolapları dagılıyo ve yaz başında meteye oluyo diye çıkardıgım seyler olmuyo tekrar bi ayıklamam gerekiyo
Tamam ben başlamıştım hadi bakalım kolay gelsin ikimizedeBen gelirim kıyafet kısmı toplu geçen düzeltmiştim de ıslak mendil falan olan kısım baya dağıldı oraya girerim
Benimde yapmam lazım hemde oyuncak ayıklamasııBenim bugun cocukların dolaplarını düzeltmem lazım kitaplıklarınıda. Bana eşlik etmek isteyen var mı
En çok çocukların dolapları dagılıyo ve yaz başında meteye oluyo diye çıkardıgım seyler olmuyo tekrar bi ayıklamam gerekiyo
HarikasınBaşladım oda oda gidiyorum. Yaptıkça yazayım. Yatak odası tamam.
Yatak odasını havalandırdım kapattım
Yatağımızı topladım
Wc ve lavaboyu yıkadım
Duşakabin içini yıkadım
Yatak odası ve banyoyu süpürdüm, sildim, toz aldım
Banyo dolabını sildim
Havluyu değiştirdim
Rüyamda süpürgenin şarjı bitiyordu süpürürken. Yatak odasını süpürürken %20 ydihemen taktım. Şimdi mutfağa geçiyorum mutfağı toplarken o dolsun
Nice mutlu yıllarınız olsunEki Görüntüle 3629834
Kızlar merhabalar
Bugün evlilik yıl dönümümüzdü hazırlık yaptım o yüzden evle ilgilenemedim bugün ödev var mıydı bilmiyorum
Geçmiş olsun BonusBir de dişim sıkıştırıyor ya ağrıyor baya o kadar ihmal ettim ki...
Allah kolaylık versinGünaydın kızlar izne ayrıldım bugün evi toparladım katlanmış çamaşırları yerine birakacam ketçap patlamıştı dün eşimle mutfağın duvarlarıni sildik bugünde halisini makinaya attım. Buzdolabim iyi soğutmuyor servis çağırdık balkonda baklagil için kullandığımız eski dolabı boşaltıp silip içerdekini yerleştirmem lazım bana kolaylık dileyin
@Bonus gelmiş geçmiş olsun
@ilknurr22 kolaylıklar dilerim
Oturma odası ve antreyi yazmayı unutmuşumÇocuk odasını havalandırdım
Dolabın bi tarafı karışıktı orayı düzenledim
Şifonyerin düzenledim tokaları falan. Atılacakları attım
Süpürdüm, sildim, toz aldım
Ayy çok güzelmişlş
Senle aynı yemeği yapmışız bende bamya yaptım eşim sevmiyor ona tavuk hasladimEvi topladım️
Çamaşır attım yine️
Bütün çamaşırları yıkadım nwrdeyse ama katlama yok şuanlok ütü de yok
Mutfağı topladım️
Oplumu banyo yaptırdım️
Yemek koydum bamya️
Bide oplum tavuk istedi ona haşlanmaya tavuk koydum️
Ders çalışmaya çalışıyorum bu kadar
Çok güzeller maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?