Mısır demişken herkese sorayım. Hani süt olmayan mısırlar varya koçanlı yine. Onları masıl değerlendiriyorsunuz. Haşlanınca aşırı sert ve kuru. Bağdan çıktı ama hep sert yani hiç yenecek gibi değil. Acaba kurutup patlatmalık mıEvi topladım, kahvaltımı yaptım
Kızımın kv si akşam mısır vermişti onları koydum pişiyo, taze fasulyede koydum düdüklüye oda pişsin
Onlar pişerken bende evi süpürür silerim
Onları kurut sonra tane haline getir kışın akşamdan ılık suyla ıslat ertesi gün kısık ateşte normal tencerede pişir kontrol edersin baya uzun sürüyo pişmesi sonra kaselere koyup tuzlayın yiyin ben çok severim, geçen sene pazarda bulup almıştım tane mısır bu senede bulursam alıcam her zaman gelmiyoMısır demişken herkese sorayım. Hani süt olmayan mısırlar varya koçanlı yine. Onları masıl değerlendiriyorsunuz. Haşlanınca aşırı sert ve kuru. Bağdan çıktı ama hep sert yani hiç yenecek gibi değil. Acaba kurutup patlatmalık mı
Çorbalara da olur heralde dimi ben hiç görmedim onu da duydumOnları kurut sonra tane haline getir kışın akşamdan ılık suyla ıslat ertesi gün kısık ateşte normal tencerede pişir kontrol edersin baya uzun sürüyo pişmesi sonra kaselere koyup tuzlayın yiyin ben çok severim, geçen sene pazarda bulup almıştım tane mısır bu senede bulursam alıcam her zaman gelmiyo
Selam canım nasılsın herşey yolunda mıSelamlar mesajlar çok birikmiş inşallah herkes iyidir benim internet problemim vardı giremedim bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?