- 2 Ağustos 2013
- 38.175
- 127.636
- 798
Ben olsam yapmam bana nasıl davranılıyorsa öyle yaparım. Aram iyi değil belki de ondan öyle düşünüyorumKızlar merhaba size bir konuda akıl danışmak istiyorum. Akşama kayın aile yemeğe gelecek zoraki davetle. Normalde bizi hiç çağırmazlar çağırmasak da gelmezler. Velhasıl kv ile aramiz açık yani ben gidip gelmiyorum eşim özel bir durum olduğu için bugün yemeğe davet etmiş tatlı yapıp yapmama konusunda kararsızım eşim gerek yok dedi ama tatlisiz yemek eksik kalıyor gibi hissediyorum. Bir yandan da aman onlar bana ne yapıyor yapma diyorum sizce napayım
Kayınvalidem de ağrıdığını söylemişti. Sonradan iyi geliyor demişti. Gerçi o dikkat etmedi sonradan. Bi sonraki gidişinde bi sor bakalım ne diyecekler. Şifa olur inşAllahsadece 2 kere gittim limonsuz çok ağrım oluyor fiziğe bağlı arttı mı bilmiyorum.
Canım yaBir cümle yazı yazsam elimde baş parmağın altındaki yer çok ağrıyor.
Akşam çekirdek yiyoduk ağrıdan devam edemedim. Otururken de ağrıyor sıkışmış gibi hissediyorum
Telefon çok zorluyor nasıl geçer bilmiyorum
Hele verdiği akıllaraBen olsam yapmam bana nasıl davranılıyorsa öyle yaparım. Aram iyi değil belki de ondan öyle düşünüyorum
Kayınvalidem de ağrıdığını söylemişti
Ben olsam yapmam. Aram iyi değilse neden uğraşıyım ki. Madem kocan emrivaki yapıp çağırdı tatlıyı da hazır alsın. Hatta pide ya da lahmacun yaptırabilirseniz senin için daha iyi olur. Bence zaten normal yemekten daha güzel bi menüKızlar merhaba size bir konuda akıl danışmak istiyorum. Akşama kayın aile yemeğe gelecek zoraki davetle. Normalde bizi hiç çağırmazlar çağırmasak da gelmezler. Velhasıl kv ile aramiz açık yani ben gidip gelmiyorum eşim özel bir durum olduğu için bugün yemeğe davet etmiş tatlı yapıp yapmama konusunda kararsızım eşim gerek yok dedi ama tatlisiz yemek eksik kalıyor gibi hissediyorum. Bir yandan da aman onlar bana ne yapıyor yapma diyorum sizce napayım
Kayınvalidem genç.55 yaşında teyze mi olurTeyzeler ekürim zaten artık
ikimizde aynı fikirdeyizespressoc biri için uğraşmak ayrı ikram etmek ayrı.
İkram senin görgünü gösterir.
Hazır bir şey de ikram edebilirsin basit bir şey de yapabilirsin bence yap.
ikimizde aynı fikirdeyizbencede görgüdür, misafirin kim olduğu değil ev sahibinin verdiği değer önemli olan
sweetgirlcandy , Limonsuzzcay gençler hepside aynı fikirde kızlar sizde kv olucaksınız unutmayın
ne biliyim ben yapardım herhalde
İyi de ablacım araları iyi değilmiş ve konuşmuyorlarmış ayrıca kocası çağırmış. Benim menü gayet iyiydi bence olsa da yesek
ikimizde aynı fikirdeyizbencede görgüdür, misafirin kim olduğu değil ev sahibinin verdiği değer önemli olan
sweetgirlcandy , Limonsuzzcay gençler hepside aynı fikirde kızlar sizde kv olucaksınız unutmayın
Genç oldum yuppiiiDimi abla hep böyle biraz şeyler gençler
TamamdırÖden hayalden
Buzdolabının içini temizlemek
Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?