Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben olsam yapmam bana nasıl davranılıyorsa öyle yaparım. Aram iyi değil belki de ondan öyle düşünüyorum

sadece 2 kere gittim limonsuz çok ağrım oluyor fiziğe bağlı arttı mı bilmiyorum.
Kayınvalidem de ağrıdığını söylemişti. Sonradan iyi geliyor demişti. Gerçi o dikkat etmedi sonradan. Bi sonraki gidişinde bi sor bakalım ne diyecekler. Şifa olur inşAllah
Canım ya mikrofona konuşma özelliği varsa telefonunda kullansana. Sen söyle o yazsın. Bi süre işini görür .

Ben olsam yapmam. Aram iyi değilse neden uğraşıyım ki. Madem kocan emrivaki yapıp çağırdı tatlıyı da hazır alsın. Hatta pide ya da lahmacun yaptırabilirseniz senin için daha iyi olur. Bence zaten normal yemekten daha güzel bi menü

Bonus senin boyunda da fıtık vardı demi? Ablam kolunda ve elinde ağrı ve uyuşma için gitmişti, boynunda 3 fıtık çıktı. Bol yürüyüş yap iyi gelir demiş doktor.

Çay içtim kitap okudum kızlarla.
Koltukta döndüm durdum ilaç aldım buz koydum sonra acıktılar diye kalktım mecbur.
Kızlar da ufak tefek yardım etti.

Mutfağı topladım akşamdan da çay bulaşığı vardı
Sote, pilav, ayran yaptım karpuz doğradım.
Mutfağı süpürdüm

Tencere çekmecesini döktüm yerleştirince inş aşağı inicem çaya

espressoc biri için uğraşmak ayrı ikram etmek ayrı.
İkram senin görgünü gösterir.
Hazır bir şey de ikram edebilirsin basit bir şey de yapabilirsin bence yap.
ikimizde aynı fikirdeyiz bencede görgüdür, misafirin kim olduğu değil ev sahibinin verdiği değer önemli olan
sweetgirlcandy , Limonsuzzcay gençler hepside aynı fikirde kızlar sizde kv olucaksınız unutmayın

İyi de ablacım araları iyi değilmiş ve konuşmuyorlarmış ayrıca kocası çağırmış. Benim menü gayet iyiydi bence olsa da yesek

Sabah 8 buçukta kahvaltı tek yaptım.
Eşim dedesinin evine ( kaynanamı ) götürdü.
Sonra siparişlere gitti.
Umutu doyurdum. Yerleri süpürdüm çöp attım.
Annem babam geldi saat 10 da.
çay içtik umutu sevdiler.
Erzak getirmişler.
Onları yerleştirdim.
11:15 te gittiler.
Bende bahçeye indim.
Umutla dolaştım.
Eve gelip yerleri sildim
Öğlene eşim geldi tost istedi yaptım çay içti gitti .
Umut uyandı onu doyurdum.
Vakit geçirdik.
İki üç saat şuan uyuyor bulaşık makinesini çalıştırdım.
Dinleniyorum.
Akşama yemek çeşitlerim belli.

Yarında ablama gideceğim hareketli eğlenceli bir zaman olur.
Yaz bitmeden.
ortancıl ablamın havuzlu bağ evinde
Büyük ablamın oğlunun doğum günü kutlanıcak ondan. Değişiklik amaçlı fikir düşünmüşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…