Düzenli Evimiz & Hayatımız

Paspaslar Pazar günü yıkandı. Dün akşam banyoyu temizledim serdim. Avize silemeyeceğim.
Bu akşam yaptıklarım. Mutfağı topladım. Bulaşık ve çamaşır makinesi çalışıyor. Çamaşırları bitince asarım. Bu kadar.

evet maratonu beş dk daha erken bitirdim

bulaşık makinesini boşalttim. kirlileri koydum. elde yıkanacak bulaşıkları yikadim. ocağı tezgahı temizledim. baktım eşim ben öyle başlayınca hareketlendi mutfak dolaplarıni sildim beyaz eşyaları sildim. çöp kovasıni yikadim. çöpleri poşetledim.

eşim evi topladi süpürdü. oglanin dağınıklığıni falan toplamış ayakkaligi toplamış çamaşır asti. kirlilerini makineye attik o da asilcak bitince.

aman dinlen o zaman ne isi daha da

aynen ben de çalışıyorum. akşam maratonu epey işe yarıyo ya

işten eve gelince fırın tepsilerini ve elde yikancak tencereler vardı onlari yikadim. ben bugün hep mutfağa calismisim ya ütü de yazmıyorum ama ben hep sabah alti yedi buçuk arası yaparım olunca
Bnde genelde mutfaga calisiyorum ama en cok mutfakta is yapmayi seviyorum

Bnde genelde mutfaga calisiyorum ama en cok mutfakta is yapmayi seviyorum

genel olarak ev işlerine karşıyım ince is seviyorum günlük işleri sevmiyorum

mesela benim için ocak silmek bi tur cif bi tur yağ çözücü bi tur da deterjanla telleyip durulamak kapaklari teli alip iyice telleyip ovmak

Prenses kocam sigarayı bırakmış. Aman yarabbim sabır ver az önce evden kaçarak gitti canı sıkılmış bir de diyor ki sende bıraktın demi bu son paket.

:) sen de mi iciyodun

sen eşini anlatırken aklıma hep bu şarkı geliyo
kocana söyle evlenince bütün kocalar balkabağına dönüşüyo

:) sen de mi iciyodun

sen eşini anlatırken aklıma hep bu şarkı geliyo
kocana söyle evlenince bütün kocalar balkabağına dönüşüyo
Ay yok ben ona öküz diyordum ama terliksuu dan duydum bende prenses diyorum artık. Kel göbekli kıllı prenses mi olur ya

Ay yok ben ona öküz diyordum ama terliksuu dan duydum bende prenses diyorum artık. Kel göbekli kıllı prenses mi olur ya

kızım işte sen epilasyon yapiyon adamin koluna bant yapissa canını aliyolar gibi tepki veriyo
hem ataerkilligin cirkin göreceği bir erkek premsesi yok daha bu dünyada

bide anasına sor sen onu
terliksuu zaten ömür ya

O oturma odasinin camini sildi cok yoruldu lutfen ona satasmayin

Anasının kıymetli oğluşu Bir gün piçaklayacam

Anasının kıymetli oğluşu Bir gün piçaklayacam

baattin gibi demi

hiç bi işe yaramadığı halde put gibi analarının kutsallastirdigi oglanlarla evlenip kendi ciramizi yakmisiz biz musluk. sigara icmeyip napacan? kocani picaklican

baattin gibi demi

hiç bi işe yaramadığı halde put gibi analarının kutsallastirdigi oglanlarla evlenip kendi ciramizi yakmisiz biz musluk. sigara icmeyip napacan? kocani picaklican
Hiç sorma hayır ben gebelik+emzirme dönemlerinde içmedim ona da bırak demedim. Bi sigaram var yaaaaaa

Kızlar hepinize iyi aksamlar. Bu başlığa gelip devam edemedim
Yazmaya vaktim olmadı sonra hamilelik derken uzun bir aradan sonra tavsiyeleriniz icin burdayim. Çalışıyorum, öğretmenim. Temmuz başından itibaren evde olacağım. 6 yaşında ve 1 yaşında çocuklarım var. Doğum sonrası günlük rutin islere kadar vereceğiniz tavsiyelere açığım. Annem yanımda olacak ayni sitede oturuyoruz zaten.Doğum öncesi bi boya badana yapılacak malum sonrasinda temizlik halilar vs yani bunlari haziran ortası gibi yaptirmayi planliyoruz, doğum temmuz sonu. Son zamanlarımı rahat gecirmek istiyorum ikramlik birseyler de öncekinde olduğu gibi haftada 3 çeşit yapip 1 ayda yapar buzluğa atarım sorun olmaz. Sezaryen olacağım duzeni seviyorum dağınıklık bana göre değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Günaydın Negom. İkisi de bana uyar. Gündemi geriden takip ediyorum, not alayım haftasonu yapayım.
sabah kalktım bulaşık makinesindeki temizleri boşalttım, birkaç bardak vardı onu yerleştirdim ocağı ve mutfak tezgahını sildim, çocuğun beslenmesini hazırladım,kitaplarını kaldırdım. Kendime bir kahve yaptım onu içip çocukları çağırıcam okul için....
Vakit kalırsa banyo tezgahı ve koridordaki boşlukları sileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…