Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç sorma hayır ben gebelik+emzirme dönemlerinde içmedim ona da bırak demedim. Bi sigaram var yaaaaaa

aslında o sigarayi biraksan sigaranın parasını kendine harcasan daha güzel olurdu.

ama bunu senden premses isteyince tabi insan daha çok içmek ister hak verdim ben sana musluk

aslında o sigarayi biraksan sigaranın parasını kendine harcasan daha güzel olurdu.

ama bunu senden premses isteyince tabi insan daha çok içmek ister hak verdim ben sana musluk
Aman 3 gün sonra başlar yerimden hiç kıpırdamayayım ben.

Aman 3 gün sonra başlar yerimden hiç kıpırdamayayım ben.

bilmiyom ya kendime harcama fikri hep daha cazip geliyo musluk

hem o yaslanıp sigara yüzünden tıkanırken ben ceylan gibi sekecem eşim de kullaniyo sigara ama ben kullanmıyorum

Bu akşam yapacaklarım,

-evdeki kalan soğanlar rondodan geçirilip, yağlanacak. kv'ye de verilecek. / 2 büyük kavanoz yaptım

-paspaslar makineye atılacak, kurutulacak. / Yıkandı+Kurutuldu.
-wc banyo yıkanacak. /
-1 makine çamaşır yıkanıp, kurutulacak. / Yıkandı+Kurutuldu. Katlandı+Yerleştirildi.
-kızın etrafta olan kıyafetleri ve dolabı düzenlenecek. / Sadece etraftakileri bir yere toplayabildim. Dolaba el atamadım.

Son düzenleme:
Bugün sözleşmeyi yaptık, nasipse cuma kredi onaylanıyo haftaya çarşamba da tapuyu alıyoruz daha iyileri sizlere olsun inşallah kızlar
Amiin canım hayırlı olsun tekrar
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım maşaallah
Ellerine sağlık canım ellerine sağlık canım ellerine sağlık canım
Ay üç kere yazmışım
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım örtüleri yaptın mı?
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık canım
Hoş geldin aramıza tekrar hayırlı olsun hamileliğin
Ellerine sağlık canım sabah sabah maşallah yardımcı kadını ne yaptın?
Günaydın
Gunaydin kizlar
Dunun odevi olan avize silmeyi esime yaptiririm diyordum ama kendisine küs oldugum icin yaptirmadim Barisinca yaptirirm insallah
Günaydın
Günaydın
Ellerine sağlık canım
Günaydın, çocukları okula gönderdim, kendime bir kahve yaptım, iş bana bakıyor ben oturuyorum
Günaydın
Hayirli sabahlar kızlar
Bu hafta yine modum düşük her seyi yapasim var ama hiçbir şey yapamiyorum
Günaydın niye canım bir sıkıntın mı var bizimle paylaşabilirsin, ne güzel işler yapıyordun sen
Günaydın bütün kü ödev nedir
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…