Hiç sorma hayır ben gebelik+emzirme dönemlerinde içmedim ona da bırak demedim. Bi sigaram var yaaaaaa
Aman 3 gün sonra başlar yerimden hiç kıpırdamayayım ben.aslında o sigarayi biraksan sigaranın parasını kendine harcasan daha güzel olurdu.
ama bunu senden premses isteyince tabi insan daha çok içmek isterhak verdim ben sana musluk
terlik almistir insallahGunaydinn hayırlı sabahlaree dün çeyreki kim aldı rüyamda 5 bi yerde takiyordum boynuma kesin bi yerim açık kaldı
İnşallah kız ,cam sildi cam o kadar alsinterlik almistir insallah
Aman 3 gün sonra başlar yerimden hiç kıpırdamayayım ben.
baattin gibi demi
hiç bi işe yaramadığı halde put gibi analarının kutsallastirdigi oglanlarla evlenip kendi ciramizi yakmisiz biz musluk. sigara icmeyip napacan? kocani picaklican
Kimileri arkadaşını gaza getirir halbuki sen öylemisin
Amiin canımBugün sözleşmeyi yaptık, nasipse cuma kredi onaylanıyo haftaya çarşamba da tapuyu alıyoruzdaha iyileri sizlere olsun inşallah kızlar
Ellerine sağlık canımBugün altın alamam sanırımoturma odasının camını sildim
Koltukları çektim altını süpürdüm sildim
Halı örtüsünü yıkadım tekrar taktım bide civiledim kaymasın
Halisin ı da fırçaladım
Dolap var oturma odasında onun dışını sildim mutfağı süpürdüm wc lavabo temizledim yatakları toparladım bu kadar yaptım :)
Ellerine sağlık canımAy ben bugün ne kadar çok çalıştım yahuuama belim tutuldu resmen iki seksen uzanmaktayim şuanda kendime bide bir program indirdim benim işlerim diye güzelce yapılacaklar listelendi ve itinayla heryer ovuldu paklandi düzenlendi gelelim yaptiklarimin listesine
Salon dip köşe supuruldu silindi,koltuk örtüleri değiştirildi yıkandı,TV ünite vs tozu alindi ✔
Kızımın odasında dip köşe supuruldu silindi aynaların dolapların üstünden tozu alindi çok ayrıntıya girmeden ✔
Oğlumun odasida güzelce elden geçti ✔
Yatak odasinin ayna dolap konsol komple düzenlendi silindi çarşaflar değiştirildi ✔
Balkonlar yıkandı✔
Çamaşırlar yıkandı asıldı toplanacaklar ama kim toplayacak bilmem✔
Banyo WC güzelce ovuldu temiz paspaslar yayıldı ✔
Mutfakta fırın buzdolabı bulaşık Makinesi ve dolaplar üstünden silindi bulasiklar makinada yıkandi yemek olarak sadece çorba yapabildim çocuklar içinbakalım eşim gelince ne yiyecekk Allah kerim
Ne bir kahve ne bir çay ne bı TV keyif hiç yapamadim çok hamarattim coookk
Avizelerimi silemedimNego yetistiremedim ☹yarın hastane işlerim var geldikten sonra aklımda mutlaka silcem bugunluk bukadar altın kazanmismiyidir acep
Ellerine sağlık canımTerliksuunun şiiri
Kızlar çok yoruldum küçük altın alıyım diye mahvoldum
Topluca yazam kısım kısım olunca az görünür
Oturma odası cami silindi
Oturma odası camı silindi
Oturma odası camı silindi
Ay yanlışlıkla üç kere yazmışım aha ha
Oturma odası koltukları silindi
Oturma odası halısının lekeleri silindi
Halısı fırçalandi
Oda süpüruldu silindi toz alındı
Koridor çocuk oda mutfak halıları fırçalandi
Süpüruldu silindi toz alındı
WC banyo ofalandi citilendi
Aynalar parlatildi
İki paket çamaşır katladim yerleştirdim
İki paket çamaşır serdim
Balık temizledim hamsi
Bulasik makinesi boşalttım
Balık bulaşıkları elimde yıkadım
Bitti..
Ellerine sağlık canımMaratondan önce
Banyo paspaslarını makineye attım
Tencereleri yıkadım
Mutfağı toparladım
Maraton vaktinde
Banyo paspaslarını astım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Bikaç havlu ve yastık kılıfı vardı onları ütüledim
Tuvalet lavabo ovdum
Birazdan ocağı silcem vee bittiii
Ellerine sağlık canımPaspaslar Pazar günü yıkandı. Dün akşam banyoyu temizledim serdim. Avize silemeyeceğim.
Bu akşam yaptıklarım. Mutfağı topladım. Bulaşık ve çamaşır makinesi çalışıyor. Çamaşırları bitince asarım. Bu kadar.
Ellerine sağlık canımevet maratonu beş dk daha erken bitirdim
bulaşık makinesini boşalttim. kirlileri koydum. elde yıkanacak bulaşıkları yikadim. ocağı tezgahı temizledim. baktım eşim ben öyle başlayınca hareketlendi mutfak dolaplarıni sildim beyaz eşyaları sildim. çöp kovasıni yikadim. çöpleri poşetledim.
eşim evi topladi süpürdü. oglanin dağınıklığıni falan toplamış ayakkaligi toplamışçamaşır asti. kirlilerini makineye attik o da asilcak bitince.
Ellerine sağlık canımMaratonda yaptiklarim
20.10-21.00 aras
Beyazlari makinaya attim
Bulasiklari makinaya koydum
Canaklari elimde yikadim
Ocagi porcozle iyice sildim
Tezgahin ustunu sildim
Mutfak fayanslarini sildim
Sofralari cirptim durdum
Mutfagi supurdum
Mutfagin banyonun coplerini bosalttim
Hoş geldin aramıza tekrarKızlar hepinize iyi aksamlar. Bu başlığa gelip devam edemedim
Yazmaya vaktim olmadı sonra hamilelik derken uzun bir aradan sonra tavsiyeleriniz icin burdayim. Çalışıyorum, öğretmenim. Temmuz başından itibaren evde olacağım. 6 yaşında ve 1 yaşında çocuklarım var. Doğum sonrası günlük rutin islere kadar vereceğiniz tavsiyelere açığım. Annem yanımda olacak ayni sitede oturuyoruz zaten.Doğum öncesi bi boya badana yapılacak malum sonrasinda temizlik halilar vs yani bunlari haziran ortası gibi yaptirmayi planliyoruz, doğum temmuz sonu. Son zamanlarımı rahat gecirmek istiyorum ikramlik birseyler de öncekinde olduğu gibi haftada 3 çeşit yapip 1 ayda yapar buzluğa atarım sorun olmaz. Sezaryen olacağım duzeni seviyorum dağınıklık bana göre değil. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ellerine sağlık canım sabah sabah maşallahGünaydın Negom. İkisi de bana uyar. Gündemi geriden takip ediyorum, not alayım haftasonu yapayım.
sabah kalktım bulaşık makinesindeki temizleri boşalttım, birkaç bardak vardı onu yerleştirdim ocağı ve mutfak tezgahını sildim, çocuğun beslenmesini hazırladım,kitaplarını kaldırdım. Kendime bir kahve yaptım onu içip çocukları çağırıcam okul için....
Vakit kalırsa banyo tezgahı ve koridordaki boşlukları sileyim
Günaydıngunaydıın
GünaydınGunaydin kizlar
Dunun odevi olan avize silmeyi esime yaptiririm diyordum ama kendisine küs oldugum icin yaptirmadimBarisinca yaptirirm insallah
GünaydınGünaydın
Ellerine sağlık canımBu akşam yapacaklarım,
-evdeki kalan soğanlar rondodan geçirilip, yağlanacak. kv'ye de verilecek. / 2 büyük kavanoz yaptım
Eki Görüntüle 2600402
-paspaslar makineye atılacak, kurutulacak. / Yıkandı+Kurutuldu.
-wc banyo yıkanacak. /
-1 makine çamaşır yıkanıp, kurutulacak. / Yıkandı+Kurutuldu. Katlandı+Yerleştirildi.
-kızın etrafta olan kıyafetleri ve dolabı düzenlenecek. / Sadece etraftakileri bir yere toplayabildim. Dolaba el atamadım.
GünaydınGünaydın, çocukları okula gönderdim, kendime bir kahve yaptım, iş bana bakıyor ben oturuyorum
GünaydınHayirli sabahlar kızlar
Bu hafta yine modum düşük her seyi yapasim var ama hiçbir şey yapamiyorum
GünaydınGünaydın bütün kü ödev nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?