- 12 Haziran 2019
- 19.658
- 121.077
- 598
- 37
Öyle deme bonusum ya gaz hep lazım olan bişeyToplamışsın işte küçümseme toplamasan hala ordaydı.
Eskilere de artık aynı gazı vermeyek daa
Oluyor olmaz mı ücretsiz kampanyadan faydalanıyorum oda sadece 1 bölgeye.Bilmediğim için soruyorumikisi aynı anda olamıyor muymuş?
Ben iş eylemeye gidiyorum 1 saat sonra gelirim
bebiş var ahiretliğim ona şükürBisiler yaptım yoruldum diyee uzandım ama yazmaya değmez bisi yapmamışım kikahvaltı sofrasını toplamisim anaa yoruldum oysa kihdjdkd
Anladım canım. Şifa olur inşAllah en azından birinden kurtulursun.Oluyor olmaz mı ücretsiz kampanyadan faydalanıyorum oda sadece 1 bölgeye.
1 bölge benim yüzeyimde dişimin kovuğu gibi bir şey
Bana olan güvenin gözlerimi yaşarttı bonusum ama beklentiyi çok yükseltmemek lazım sanırımHadi görim seni loradan çok iş edip gel yaz
Günaydın Rabbim kolaylık versin tez vakkite şifasını bulur inşallah
Geçmiş olsun hayırlısıyla çıkar inşallah
Allah şifa versin güzel haberler alın inşallah canım
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
inş kolay geçmiştir sağlıkla çıkmıştır ilknurgeçmiş olsun
Geçmiş olsun
ilknurrr22 geçmiş olsun ilknur çıktımı ? Nasıl durumu ?
Hepinize teşekkür ederim çıktı çok şükür 2 3 saat sonra yürütecek teyzem hastaneden yarın cıkacak bende sabahtan o gelmeden giderim eve beklerimilknurrr22 geçmiş olsun canım anneciğine neyi var bilmiyorum ama Allah şifa versin
geçmiş olsun canımHepinize teşekkür ederim çıktı çok şükür 2 3 saat sonra yürütecek teyzem hastaneden yarın cıkacak bende sabahtan o gelmeden giderim eve beklerim
Teşekkür ederim efsergeçmiş olsun canım
Gerçekten bu sene fena sıcaklar vardıbu serinliği özledik
Kurumamış Allahtan abla ya korkumdan gitmiyordum da neyle karşılaşcam diye. Su deposu var ama su sıfır hiç akmadığı için bitti. Bahçede uzak biraz tankerle ilçeden getirmek gerek tanıdık falan yok maalesef. Kendi köyümden 30 bidon su doldurduk arabaya onlarla suladık geldikyağmur yağmadıysa ağaçlar kurumaya başlar , tankerle falan su alma imkanınız varsa alın sulayın
yazık kurumasınlar okadar uğraştın
Sen nerdesin yawBisiler yaptım yoruldum diyee uzandım ama yazmaya değmez bisi yapmamışım kikahvaltı sofrasını toplamisim anaa yoruldum oysa kihdjdkd
iyi çok şükür kurumamışlarKurumamış Allahtan abla ya korkumdan gitmiyordum da neyle karşılaşcam diye. Su deposu var ama su sıfır hiç akmadığı için bitti. Bahçede uzak biraz tankerle ilçeden getirmek gerek tanıdık falan yok maalesef. Kendi köyümden 30 bidon su doldurduk arabaya onlarla suladık geldik
Evet öyle oluyor maalesef. Bizim aldığımız bahçeye de imar izni yok elektrik alınamıyor suyu muhtarlık veriyor sorgulamadan. Bizde kaynımın bahçesine geçmiştik işte kullanmadığı tarafı böldük. Ama su yok tüm köyde. Benim kuzenin kv orda yaşıyor. 1 damla akmıyormuş. Geceleri belki veriliyordur diodum ama yok kesmişler komple. Benim bahçede baraja (gölet) çok yakın hemen ilerimizde ama yasakmış ordan da motor atıp su çekmek falan. Teyzemde en azından haftada bir gidelim bidonla sulayalım dediiyi çok şükür kurumamışlar
bizimde dere var yoksa napardık daha elektrik su alamadık , imarlı olmadığı için biraz uğraştırıyolar
İniallah kısa sürede iyi olurHepinize teşekkür ederim çıktı çok şükür 2 3 saat sonra yürütecek teyzem hastaneden yarın cıkacak bende sabahtan o gelmeden giderim eve beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?