Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın Rabbim kolaylık versin tez vakkite şifasını bulur inşallah
Geçmiş olsun hayırlısıyla çıkar inşallah
Allah şifa versin güzel haberler alın inşallah canım
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
inş kolay geçmiştir sağlıkla çıkmıştır ilknur geçmiş olsun
ilknurrr22 geçmiş olsun ilknur çıktımı ? Nasıl durumu ?
ilknurrr22 geçmiş olsun canım anneciğine neyi var bilmiyorum ama Allah şifa versin
Hepinize teşekkür ederim çıktı çok şükür 2 3 saat sonra yürütecek teyzem hastaneden yarın cıkacak bende sabahtan o gelmeden giderim eve beklerim

yağmur yağmadıysa ağaçlar kurumaya başlar , tankerle falan su alma imkanınız varsa alın sulayın
yazık kurumasınlar okadar uğraştın
Kurumamış Allahtan abla ya korkumdan gitmiyordum da neyle karşılaşcam diye. Su deposu var ama su sıfır hiç akmadığı için bitti. Bahçede uzak biraz tankerle ilçeden getirmek gerek tanıdık falan yok maalesef. Kendi köyümden 30 bidon su doldurduk arabaya onlarla suladık geldik

iyi çok şükür kurumamışlar
bizimde dere var yoksa napardık daha elektrik su alamadık , imarlı olmadığı için biraz uğraştırıyolar

iyi çok şükür kurumamışlar
bizimde dere var yoksa napardık daha elektrik su alamadık , imarlı olmadığı için biraz uğraştırıyolar
Evet öyle oluyor maalesef. Bizim aldığımız bahçeye de imar izni yok elektrik alınamıyor suyu muhtarlık veriyor sorgulamadan. Bizde kaynımın bahçesine geçmiştik işte kullanmadığı tarafı böldük. Ama su yok tüm köyde. Benim kuzenin kv orda yaşıyor. 1 damla akmıyormuş. Geceleri belki veriliyordur diodum ama yok kesmişler komple. Benim bahçede baraja (gölet) çok yakın hemen ilerimizde ama yasakmış ordan da motor atıp su çekmek falan. Teyzemde en azından haftada bir gidelim bidonla sulayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…