Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar benim küçük oğlum sünnet olmadı 3buçuk yaşında ve eşimi ikna edemiyorum küçük biraz daha dursun dedi yine en son konuşmamızda
bu kararı yalnız verip kendim doktora götürsem mi
Bence birlikte karar verin ama bu yaşlarda olsa güzel olur tabi

Herkese selamlar

Sabahtan beri modum ektedir
Bugün halı ve koltuk yıkama makinem geldi
Kahvaltı hazırladım sofrayı topladım
Bulaşık mak. Kirlileri koydum mutfağın halısını süpürdüm önce lifle Arap sabunu beyaz sabunla sildim yumuşattım diyim sonra güzelce yıkadım aşırı kirlidir ona rağmen güzel yıkadı
Şimdi oturma odasına geçtim
Buranın koktuklar facia
Bir teklif koltuktan çıkan kir beni benden aldı şimdi büyüklere geçicem ama önce minderleri yıkıcam bide yemek yapıcam ve ütüm de var
Buranın koltukları da yıkıyım yıkama işi bugünlük bitiyor
Diğer işlere geçeyim
Zevkli ama zor

Kızlar benim küçük oğlum sünnet olmadı 3buçuk yaşında ve eşimi ikna edemiyorum küçük biraz daha dursun dedi yine en son konuşmamızda
Benim bildiğim 2 ile 6 yaş arası kendini keşfettiği dönem olduğu için doktorlar yapılmasını istemiyor

4-6 yaş önerilmiyor. Gerçi çoğu 3-6 yaş diyor buna. Ben yerinde olsam 6 yaş sonrasını beklerdim. Tek başına karar verme bence

Tövbe. Kadın sakızı yerden al demiş çantaya niye bu kadar şaşırdın her şeyi yapar o Ay midem kalktı ya tüm toplu paket olsa bile atarım yaaa

Kolay gelsin chatgbt kadın

Tövbe. Kadın sakızı yerden al demiş çantaya niye bu kadar şaşırdın her şeyi yapar o Ay midem kalktı ya tüm toplu paket olsa bile atarım yaaa
Ay atarsın tabii, atar bir de elini yıkarsın.
Ama hiç biri yaşanmadı.....
Üstüne çanta tüy dikti.
Sonra o çantayla arabaya bindi ve kucağına aldı elbet çantayı.
Oh my god!!
Bazı insanların evinde yemek yenmez dedikleri işte.....
Allah uzak etsin yaa gerçekten çok kahroldum.

Evet yaa herkesin evinde yemek yenmez gerçekten. Benim de bi arkadaşım bu kadından hallice

Tüm evi havalandırdım kapattım
Wc leri yıkadım
Nevresimleri yıkamaya attım, kurutma bitti şimdi, yenisini serdim
Bulaşıkları topladım elde yıkadım, makineyi çalıştırdım
Ahsen çiçeği düşürdü toprak saçıldı her yere onu süpürdüm temizledim

1 berjer 1 koltuk ve minderleri yıkadım
Ben bittim 11 30 dan beri
Ya ben çok yavaşım yada uzun süren bi işlemmiş bu
Ama benim koltuklarım da ilk kez yıkanıyor
Bir Koltuğu yarına bıraktım oturma odasının ne kadar sürede kuruyacaklar bakıcam
Vakit öyle bi geçmiş ki namaz kılıp etrafı bi toplayıp yemeğe giricem

Herkese kolay gelsinn

güle güle kullan gönül

bende
yatakları topladım
2 makine çamaşır yıkadım serdim
birde zeytiyağlı biber dolması yaptım
mutfağı topladım
dışarı çıkmayıda akşama bıraktım

Gönül ıslamak da zaman alıyo ıslayınca az bekle hemen çekme suyunu kiri yumuşasın derler ya o arada diğerini ıslatırsın.

Su gelmeyene kadar çektiysen rahat kuruyor.
Bi dahakine böyle uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…