bekle tabi daha küçük daha tam idrak edemez sünneti korkar eşinin dediği gibi biraz daha büyüsün acele etmeBekleyeyim o zaman biraz daha
Bence birlikte karar verin ama bu yaşlarda olsa güzel olur tabiKızlar benim küçük oğlum sünnet olmadı 3buçuk yaşında ve eşimi ikna edemiyorum küçük biraz daha dursun dedi yine en son konuşmamızda
bu kararı yalnız verip kendim doktora götürsem mi
Benim bildiğim 2 ile 6 yaş arası kendini keşfettiği dönem olduğu için doktorlar yapılmasını istemiyorKızlar benim küçük oğlum sünnet olmadı 3buçuk yaşında ve eşimi ikna edemiyorum küçük biraz daha dursun dedi yine en son konuşmamızda
4-6 yaş önerilmiyor. Gerçi çoğu 3-6 yaş diyor buna. Ben yerinde olsam 6 yaş sonrasını beklerdim. Tek başına karar verme benceKızlar benim küçük oğlum sünnet olmadı 3buçuk yaşında ve eşimi ikna edemiyorum küçük biraz daha dursun dedi yine en son konuşmamızda
Tövbe. Kadın sakızı yerden al demiş çantaya niye bu kadar şaşırdın her şeyi yapar oKızlar size ne anlatıcam. Ben de tanımıyorum dedikodu olmaz herhalde
Tatilden dönerken benzinlikte wc gittim.
Bir kadın sıra bekliyor kızıyla.
Kızı sakız düşürdü yere.
Kadın alabilirsin paketli dedi
Kız aldı, tekrar düşürdü. Yine aldı yerden...
Paket dediğ de ince beyaz kağıt....
Orda bi dikkatimi çekti.
Daha sonra kadın kızını wc soktu ve o an!
Kol çantasını wc de yere bıraktı.
Kapılar kısa ya, aşağıdan görünüyordu çantası
İnanılmaz etkilendim bi tuhaf oldum.
Maaaaallesef insanımız hijyen problemli zaten ama bu kadarı fazla yahu. Umumi wc desin kol çantanı yere nasıl koyarsın.
Bunu benim temizlik perilerine söyliyim hemen dedim
Bir kadının bu denli umarsız olması canımı sıktı.
Çantayı yere koymak zaten hiiç tasvip etmediğim bişeydir, dışarıda.. Hele ki wc aklıma bile gelmez..
Wc nin içi yaa içiiii.
Bu da böyle bir anımdır
Kolay gelsin chatgbt kadınHerkese selamlar
Sabahtan beri modum ektedir
Bugün halı ve koltuk yıkama makinem geldi
Kahvaltı hazırladım sofrayı topladım
Bulaşık mak. Kirlileri koydum mutfağın halısını süpürdüm önce lifle Arap sabunu beyaz sabunla sildim yumuşattım diyimsonra güzelce yıkadım aşırı kirlidir ona rağmen güzel yıkadı
Şimdi oturma odasına geçtim
Buranın koktuklar facia
Bir teklif koltuktan çıkan kir beni benden aldı şimdi büyüklere geçicem ama önce minderleri yıkıcam bide yemek yapıcam ve ütüm de var
Buranın koltukları da yıkıyım yıkama işi bugünlük bitiyor
Diğer işlere geçeyim
Zevkli ama zorEki Görüntüle 3636357
Ay atarsın tabii, atar bir de elini yıkarsın.Tövbe. Kadın sakızı yerden al demiş çantaya niye bu kadar şaşırdın her şeyi yapar oAy midem kalktı ya tüm toplu paket olsa bile atarım yaaa
Evet yaa herkesin evinde yemek yenmez gerçekten. Benim de bi arkadaşım bu kadından halliceAy atarsın tabii, atar bir de elini yıkarsın.
Ama hiç biri yaşanmadı.....
Üstüne çanta tüy dikti.
Sonra o çantayla arabaya bindi ve kucağına aldı elbet çantayı.
Oh my god!!
Bazı insanların evinde yemek yenmez dedikleri işte.....
Allah uzak etsin yaa gerçekten çok kahroldum.
Kız 2-6 yaşta diyolar4-6 yaş önerilmiyor. Gerçi çoğu 3-6 yaş diyor buna. Ben yerinde olsam 6 yaş sonrasını beklerdim. Tek başına karar verme bence
Valla her şeyi diyorlarKız 2-6 yaşta diyolar
Kız noluyo ya hahahaha ilk miydi çok sarsıldıngerçekten çok kahroldum
İncindim sanırım.Kız noluyo ya hahahaha ilk miydi çok sarsıldın
TOplu taşımaya falan bin biraz mikrop içine çık galabalık yerlerde dur bak o çanta sana temiz gelecekİncindim sanırım.
Wc den çıkarken herkese bağırasım geldi, kadın çantayı yere koydu yaeeaaa diye, sanki çantamı çaldı dercesine...
Tamam sakinleştim şimdi
Teşekkür ederimmKolay gelsin chatgbt kadın
güle güle kullan gönülHerkese selamlar
Sabahtan beri modum ektedir
Bugün halı ve koltuk yıkama makinem geldi
Kahvaltı hazırladım sofrayı topladım
Bulaşık mak. Kirlileri koydum mutfağın halısını süpürdüm önce lifle Arap sabunu beyaz sabunla sildim yumuşattım diyimsonra güzelce yıkadım aşırı kirlidir ona rağmen güzel yıkadı
Şimdi oturma odasına geçtim
Buranın koktuklar facia
Bir teklif koltuktan çıkan kir beni benden aldı şimdi büyüklere geçicem ama önce minderleri yıkıcam bide yemek yapıcam ve ütüm de var
Buranın koltukları da yıkıyım yıkama işi bugünlük bitiyor
Diğer işlere geçeyim
Zevkli ama zorEki Görüntüle 3636357
1 berjer 1 koltuk ve minderleri yıkadım
Ben bittim 11 30 dan beri
Ya ben çok yavaşım yada uzun süren bi işlemmiş bu
Ama benim koltuklarım da ilk kez yıkanıyor
Bir Koltuğu yarına bıraktım oturma odasının ne kadar sürede kuruyacaklar bakıcam
Vakit öyle bi geçmiş ki namaz kılıp etrafı bi toplayıp yemeğe giricem
Herkese kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?