Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir ve üçü aldım bir kaç gün yokum anneme gidicem okul açılmadan gelince yaparım

40.000 İhlasa başladım. Ama okurken okurken esneme ve baş ağrısı başlıyor her seferinde ağır mı geliyor acaba bilemedim
Bonusum yazmış, swetimm İhlas ağırlık yapmaz. Kolay okunur bunaltmaz ( bende 70 bin okuyorum kendi ruhaniyetime) Rabbim ev niyetini hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle tez vakitte kabul eylesin aminn

Bonusum yazmış, swetimm İhlas ağırlık yapmaz. Kolay okunur bunaltmaz ( bende 70 bin okuyorum kendi ruhaniyetime) Rabbim ev niyetini hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle tez vakitte kabul eylesin aminn

Umutun Annesi Allah eşine tez vakitte, bereketli, bol kazançlı, gönlünüzce olacak, hayırlı iş nasip eylesin aminnnnn

Bu güzel dualara yürekten bir amin diyorum ben de.
Ne sıkıntınız varsa, isteğiniz varsa hayırlısıyla nasip olsun inşallah, Allah feraha çıkarsın, müjdeler nasip olsun.
Amin.

Hangi marka canım söyler misinn bende onu kullanayım
Sen koltuğa da mu onu kullandın
Kuzum sabah bakıp yazayım anneme götürmüştüm gündüz halısını yıkadıkta.
Sen nasıö yaptın aşama olarak bana söylesene
Önce bulaşık makinası tabletini sıcak suda eritip ılıytım onu üstüne su ekleyip. Koltukları yüzeysel sildüm hem ıslanmış olsun diye. Buna gerek var mı bilmiyorum tabi. Sonra işte makinayla su püskürttüp fırçaladım sonrada suyunu çektim :)

Umutun Annesi Allah eşine tez vakitte, bereketli, bol kazançlı, gönlünüzce olacak, hayırlı iş nasip eylesin aminnnnn

İnşallah hayırlısı ile.
Saat 12 buçukta geldi eve şarjıda bitmiş.
Bende bi kaç kere aradım telefon kapalı.
Mecbur bekledim.
Çay içti yattı artık kahvaltıda görüşcez onla

Evet abla suya bişey katmadım ayrı kova da su yapmıştım vi dahakine onlarla yıkarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…