Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bence de öyle yap ya da başka bi odaya al ne olacak.

Saat 8 de kahvaltı yaptık.
Çöp attım.
Odalar havalandı.
Bulaşık makinesini boşalttım.
yerleri süpürdüm
Umutla bahçeye indim.
Ütü yaptım.
Çamaşır yıkadım serdim.
akşama yemek
Yaptım.
Şuan dinleniyorum

Kurutma makinesiyle dondurucuyu balkona koyalım diye düşündük biz de bakalım odada yer açılır iyi olur. Tabi balkonu kapatmamız gerekiyor sanırım. O da bi masraf olacak.

Geçen bizim mutfagın balkonuna yarasa girmis yerde duruyo bende bu ne ki diye elimle alcaktım az kalsın çöpün kenarında duruyodu çöpten bisey düstü sandım
Ayy bende başlamadan elendim yarına misafir davet ettin çok detaya giremiyorum o yüzden
Bugün ikramlıkları hazır etmem lazım
Benimde bugun arkadasım vardı bi kek yaptım buzlukta sarma vardı pişirdim ama çocuklardan oturamadık dogrı düzgün en son parka gittik
Süpürgelikleri ayrıca mı süpürüp siliyorsunuz ?
Ben yerleri süpürdüğümde her yeri süpürgelikleri de dahil detaylı şekilde süpürüp siliyorum
Bende silerken her seferinde siliyorum cok toz oluyor
Birer tane nasip olsun hepimize insallah

Acaba özel hayatın gizliligi olarak mı sayılıyor da kabul etmiyolar öyle bişey var ya cünkü telefonundan ses kayıtları whatsapp mesajları kabul edilmiyo diye biliyorum. Eşi kabul etmiyo mu peki boşanmayı gerçekten bu erkekleri anlamak zor belli ki sen vazgeçmişssin zaten esinden ki başkalarına gitmissin. Hem evdeki dursun hem dışardaki diyolar Allahın cezaları inşallah kurtulur o adamdan. Allah yardımcısı olsun nane
Oh iyi olmuş sweet bazen mecburen yapmak iyi oluyo
Kurutma makinesiyle dondurucuyu balkona koyalım diye düşündük biz de bakalım odada yer açılır iyi olur. Tabi balkonu kapatmamız gerekiyor sanırım. O da bi masraf olacak.
Güneş görüyo mu balkonun ve kapanması lazım bencede çok toz olur limonsuz güneşte sarartıyo beyaz eşyaları benim mikrodalga balkondaydı balkonunda cam balkon ve siyah cam cok güneş aldıgı icin sararmıs hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…