- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
Gittim geldim bileneAyy hiç kalkasım yok ama gelsem miii
Cezvede köpüklü kahve yaptım içtin miydiÖnce kahve mi içseydim hazır mıyım acaba
Salça çorba işleri canım biraz yoğunuz ☺HeySero nerdesin bu ara denk gelmedik
Olsun olsun 5 dk bile olsa insana çok iyi geliyor en büyük destekçinimm1 mili bile çok zor yapıyorum arada 1 dk dinleniyorum olsun
Bende geldimm baya iş gördüm sağoll bi süpürge açıp ütüye geçicemGittim geldim bileneyalnız başıma gittim evdekiler de gelmedi
Hadi hayırlı olsunn güzel bir dönem olsun inşallahÇarşamba kızım okula başlayacak heralde ondan sonra biraz sakinler hayatım :)
MEcburum gönül 60-70 yaşında teyzeler benden zayıfOlsun olsun 5 dk bile olsa insana çok iyi geliyor en büyük destekçinimm
Her gün mutlaka yapalımm
Cezvede köpüklü kahve yaptım içtin miydi
Not:İlk 4 kelimeyi bidaha oku
Biz güçlü kadınlarız bir işi istersek yaparızMEcburum gönül 60-70 yaşında teyzeler benden zayıf
Afiyet olsun bende kalan çayı ısıttım evi süpürdüm bi oturdumBİ de kısır için bulgur ısladım.
Resimleri zor ekliyorum ters oluyo
İnşallah canımHadi hayırlı olsunn güzel bir dönem olsun inşallah
Kayseri deyim de ondan aklıma gelmiştinSalça çorba işleri canım biraz yoğunuz ☺
valla dünden razıylarmışUlan hem iş yaparız hem gezeriz
Yaz yazBiz güçlü kadınlarız bir işi istersek yaparızben motive olmak için instagram açtım belki bu vesileyle gider kilolasrım diye Sadece kilo veren diyet yapan insanları takip ediyorum yakın çevreme hiç söylemedim
Kilo hepimizin sorunu ama bunu başarmak bizim elimizde
Çok git gel yaşadım sizde şahitsiniz ama inancım hep var bir gün olacak inşallah
İsteyen olursa özelden yazayım hesabımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?