- 13 Ağustos 2020
- 15.682
- 89.051
- 598
- 32
Değişik gece misafirleri kim ??Sofra hala duruyor. Değişik gece misafirleri gelmeden ben toplucam napim
Annem odamda bisi yersem kaldirmazsam gece cinlerin gelip yediklerini söylerdi hep alışkanlık gece misafiri sevmemDeğişik gece misafirleri kim ??
Bu kadın aktif olunca kimse olmuyor burda kendi kendine yazıyoAy valla gidiyorum
Topladım de nolur topladım deeeAy valla gidiyorum
Ay valla ya az önce aklıma da geldi. 3 gündür kendi başıma çabalayıp gidiyorumBu kadın aktif olunca kimse olmuyor burda kendi kendine yazıyo
Ben geldim geldimmAy valla ya az önce aklıma da geldi. 3 gündür kendi başıma çabalayıp gidiyorum
Cay içtim hala sandaalyedeyimTopladım de nolur topladım deee
Kız valla bakıp duruyorum başına geçsem 10 dk sürer anaaAma bilirim o halsizliği o yitikliği bir sofrayı kaldırmaya bile halim olmadığı zamanları
Hadi sen yaparsın 15 dk süre 11 de biterCay içtim hala sandaalyedeyim
Bilirim bilirim bismillah de kalk hadiKız valla bakıp duruyorum başına geçsem 10 dk sürer anaa
Hadi sen yaparsın 15 dk süre 11 de biter
Dalga geçicen sandım saat 11 olmuş ya abooHadi sen yaparsın 15 dk süre 11 de biter
Asla dalga geçmem sofra toplama hassas konudur kolay gibi gözğkse de en zor olan işlerden biridirDalga geçicen sandım saat 11 olmuş ya aboo
Anladım .Annem odamda bisi yersem kaldirmazsam gece cinlerin gelip yediklerini söylerdi hep alışkanlık gece misafiri sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?