Vallahi ben de öyleyimBurası balık çizgi filminde sürekli herşeyi unutan balıklarla dolu
Anladım evet.Ve çok hızlı peş peşe çıkardı. Niye bu kadar hızlı oldu bilmiyorum herkesten önce 20 ye tamamlamıştı dişleri
1 yaşa kadar çıkmasını istiyor doktorlar. 1 yaştan sonra çıkmazsa tiroit, d vitamini değerlerine falan bakıyorlar. Bence çıkar yakın zamanda
İkizler miydin kızımla aynıydın diye hatırlıyorumyaşına şaşırmıştım 30 32 sanıyordum çünkü ama net bilemiyorum 40 miydi ki
Ben 20lerde hatırladım anaa
İkizler miydin kızımla aynıydın diye hatırlıyorumyaşına şaşırmıştım 30 32 sanıyordum çünkü ama net bilemiyorum 40 miydi ki
Ben 20lerde hatırladım anaa
25Kızlar ben kaç yaşındaydım kim bilecek bakalım
29Kızlar ben kaç yaşındaydım kim bilecek bakalım
Evet İkizler doğru, yaş yine yanlışİkizler miydin kızımla aynıydın diye hatırlıyorumyaşına şaşırmıştım 30 32 sanıyordum çünkü ama net bilemiyorum 40 miydi ki
Kızlar ben kaç yaşındaydım kim bilecek bakalım
83 luymus penyez ablamla yaşıt bonus ablamdan 2 yaş büyükİki kişi 1 hafıza etmiyor pehh
28 içimden öyle geçtiKızlar ben kaç yaşındaydım kim bilecek bakalım
Ayy vay be
Evet doğru
bonus ablamdan 2 yaş büyük
Kısa bi süre önce öyleydim sen kaç yaşındasın ben kaçırmışım28 içimden öyle geçti
Burçların tarihleri değişmiş nereye atandıniz diyodu biriEyvah bide burçlara girersek
Aaahh ahh27 oldu muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?