1 bin de demiştimKız binli ne yazdın ki ben o mesajı unutalı çok oldu
Bu alıntıdaki eslinin mesajına bak. 1 inin yazacağı yere bin yazmış ya. Esli bin dediği için yürek hoplatıyor yazdın sanmış. Bende bence ona değil çocuk sayına yazmış dedimVerdiğin kişi sayısı yürek hoplatıyor hocam maşallah
Sevmez kimse seniii dırım dırım benim sevdiğim kadarrrr bu ara bu çalıyor kafamdaArkaya dramlı bi müzik de koy yeşilçam artisleri gibi son hali içler acısı diye
Allah etmiye kimeyseYok 5 çocuğa dedi yaa
Sana helal olsun üşenmeden açıkladın ya helal olsun helallBu alıntıdaki eslinin mesajına bak. 1 inin yazacağı yere bin yazmış ya. Esli bin dediği için yürek hoplatıyor yazdın sanmış. Bende bence ona değil çocuk sayına yazmış dedim
Bu düğümü kim çözecek acabaBu alıntıdaki eslinin mesajına bak. 1 inin yazacağı yere bin yazmış ya. Esli bin dediği için yürek hoplatıyor yazdın sanmış. Bende bence ona değil çocuk sayına yazmış dedim
1 bin de demiştimama sen biliyordun ya çocuk sayısını, onu da mı unuttun
Ooooo o kalır mı biz sürekli yaş ve burç soruyoruz birbirimize1 bin de demiştimama sen biliyordun ya çocuk sayısını, onu da mı unuttun
Allah bereket versinAllah etmiye kimeyse
Bu alıntıdaki eslinin mesajına bak. 1 inin yazacağı yere bin yazmış ya. Esli bin dediği için yürek hoplatıyor yazdın sanmış. Bende bence ona değil çocuk sayına yazmış dedim
Burası balık çizgi filminde sürekli herşeyi unutan balıklarla doluOoooo o kalır mı biz sürekli yaş ve burç soruyoruz birbirimize
Çocuk uyandı gülecem diye mutlu musunuzAnnem olsa derdi ki bi cüz Kuran oku desem okumazsın
Konumuzun özeti bu olmuşkolonya gülmesi sesini çıkardım senn yüzünden
Bi defa söyledim daha söylemem dermişimOoooo o kalır mı biz sürekli yaş ve burç soruyoruz birbirimize
Yaa gece gece ne güldümkolonya gülmesi sesini çıkardım senn yüzünden
İkizler miydin kızımla aynıydın diye hatırlıyorumBi defa söyledim daha söylemem dermişim
Ben 20lerde hatırladım anaaİkizler miydin kızımla aynıydın diye hatırlıyorumyaşına şaşırmıştım 30 32 sanıyordum çünkü ama net bilemiyorum 40 miydi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?