- 13 Mart 2019
- 16.213
- 63.121
- 598
Pasiflora gı. Sakinleştirici alkollüymüş meğer. Tövbe edeli çok olmadıNeyi içiyordun
Dur derdini anladım a ile başlıyordu o nick varken tanıdık çıktı sitede onu yazamiyorumP harfiyle başladığını hatırlamıyorum hiç
Bi denicem pasiflora hayır değildi
Alkol değildir ya sakinleştiricidirPasiflora gı. Sakinleştirici alkollüymüş meğer. Tövbe edeli çok olmadı
%90Alkol değildir ya sakinleştiricidir
Tamam yaa sıkıntı yok hafızam doğru hatırlıyor ama net gelmedi aklımaDur derdini anladım a ile başlıyordu o nick varken tanıdık çıktı sitede onu yazamiyorum
Anoo%90baya serhoş
Özelden yazacaktım kapatmissin kulağına soyleyim.Tamam yaa sıkıntı yok hafızam doğru hatırlıyor ama net gelmedi aklıma
Şimdi merak edip kendi içimde onu aramaya çıkayımDur derdini anladım a ile başlıyordu o nick varken tanıdık çıktı sitede onu yazamiyorum
Alıntılar çıkıyor aslında eski nickŞimdi merak edip kendi içimde onu aramaya çıkayım
Çüüüşşşş ohaaaaa%90baya serhoş
Kızlar biri sizi rahatsiz mi ettiŞimdi merak edip kendi içimde onu aramaya çıkayım
Ulan yeter git ahsenin yanına zıbarŞimdi merak edip kendi içimde onu aramaya çıkayım
Sonra ekstrem bilmem ne çıkardılar sıfır alkolsüz ama onun pek etkisi olmamıştı denedimÇüüüşşşş ohaaaaa
Sen bunu anlamadın mı ya insan kendini bilir ne yaşadığını bilir%90baya serhoş
Sende mi hatırlamadınŞimdi merak edip kendi içimde onu aramaya çıkayım
Hoşuna getmişSen bunu anlamadın mı ya insan kendini bilir ne yaşadığını bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?