Bonus en son uyuyacaktın, bırakmadıkUlan yeter git ahsenin yanına zıbar
Hayır yaa ben ilk açtığımda beri kapalıKızlar biri sizi rahatsiz mi ettisende kapatmissin mesaji hahah
Eski nick değil eski hesap değil miAlıntılar çıkıyor aslında eski nick
Yok çıkmıyor ben mesaj attım sana bana söyler misinnnAlıntılar çıkıyor aslında eski nick
Yok ben eskiden yoktum burda hep lora olarak biliyorum da ben dediğini buldumSende mi hatırlamadın
Ben bişey yaptım ayarlarda kapandı gittiKızlar biri sizi rahatsiz mi ettisende kapatmissin mesaji hahah
E bende hep Lora olarak biliyorum ama başka loraydı böyle değildi ismiYok ben eskiden yoktum burda hep lora olarak biliyorum da ben dediğini buldum
Geldim hemen
Yine tekmiş bacım o zamanlardaNapiyonuz ya burda tekim yinegiderim hepiniz dolarsınız
Ahahahah yatıyorum gidiyorum bakUlan yeter git ahsenin yanına zıbar
Bitkisel diye içtik üzerinde yazmıyordu reçetesi de yoktu. Nette içeriğe bakınca gördüm. Bisey olmuyordu aklım başimdaydi da çok gülüyordum sadeceSen bunu anlamadın mı ya insan kendini bilir ne yaşadığını bilir
Niyee yaaaa kendime üzüldümYine tekmiş bacım o zamanlarda
Ahahahah yatıyorum gidiyorum bak
Ayy sanki bunu bi arkadaş bana sormuştu içilebilir mi doğal içerik falanBitkisel diye içtik üzerinde yazmıyordu reçetesi de yoktu. Nette içeriğe bakınca gördüm. Bisey olmuyordu aklım başimdaydi da çok gülüyordum sadece
Sarhoşluk etmiyor kardeşimAyy sanki bunu bi arkadaş bana sormuştu içilebilir mi doğal içerik falan
Bende alkol olduğu için olmaz demiştim
Yaa soran kişiye dedim ki doktor mu yazdı yok takviye dedi belki o başkadırSarhoşluk etmiyor kardeşimkeşke ilk bende sana sorsaymışım
Aaahh ah bide yarın gezmeye gideceksinizArtık uyumam lazım daha erken kalkıp mutfak toplayacağım
Gerçekten takviye hahah. Benim migren ataklarim falan aşırı çok oluyordu gevsemek için sakinleşmek için doktor önermişti gebermeyesiceYaa soran kişiye dedim ki doktor mu yazdı yok takviye dedi belki o başkadır
Muadili varsa dengi varsa içilmez dedim
Öyle hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?