- 28 Ekim 2022
- 9.711
- 28.462
- 478
- 29
Oynamış demişlerdi benimkine ne zamandır varYaa bu kazan demişken benim dönerken gırç gırç ses çıkıyor netten baktım sabun sürün yazmış bş kadın sıvı sabun döküyorum biraz ses geliyor sonra bi yıkama sonra yine oluyor
Uygulaması mı var. Eskiden vardı da artık kullanılmıyorduBu kadınlar kulubünün uygulama olarak telefonuma yükledim. De
Tarayıcıdan girerdim önceden orda reklamlar çıktığı için direk uygulama üzerinden girmek istedim bundan sonra.
Yükledim telefona da sonra url sini kopyalayın falan diye yazı çıktı .
Ona ne yapacam ? Bilen var mı
Hadi gözün aydın ablam çok sevindim senin adınaGüldük eğlendik ve yazışmaları okuyabildim
İyi geldi gülmek sabah sabah
Enerjik başladım
Ve artık tek değilim, ondan sabah müsaittim
Arkadaş iş başı yaptı şükür
Belkide ben eskiye de bakmış olabilirim.Uygulaması mı var. Eskiden vardı da artık kullanılmıyordu
Baktım benim play store da yok çıkmıyor sen nerden buldunBelkide ben eskiye de bakmış olabilirim.
bugün denk geldim.
Gözün aydın penyezim sevindim senin adınaGüldük eğlendik ve yazışmaları okuyabildim
İyi geldi gülmek sabah sabah
Enerjik başladım
Ve artık tek değilim, ondan sabah müsaittim
Arkadaş iş başı yaptı şükür
Baktım benim play store da yok çıkmıyor sen nerden buldun
Kısayol ekleniyor arama motorundan bende öyle kullanıyorumBaktım benim play store da yok çıkmıyor sen nerden buldun
O zaman doğru yapmışım.Kısayol ekleniyor arama motorundan bende öyle kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?