- 28 Ekim 2022
- 9.720
- 28.496
- 478
- 29
Hayırlı olsunnn
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hayırlı olsunnnçok sevindim
Sağlıkla kucağına al inşallah
Kaç haftalık
Amin sağolun kızlar inşAllahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Allah tamamına erdirsin.Yokdur bişi inş:)Aslında canım sıkkın . İkili taramanın sonucu biraz yüksek çıkmış. Bugün doktora geldim, risk düşük görünüyor istersen su alabiliriz ama riskli dedi. İstemedim tabi.
İnşAllah sıkıntı yoktur
Yaaaa limonsuz çok sevindiiimmm
Yok boşuna canını sıkma arkadasımında riskli çıktı yüksek. Doktor ikili testler hatalı sonuç verebiliyor dedi fetal dna yaptırdı sağlıklı geldi. Seninde sorun yoktur inşallah zaten düşük risk demişAslında canım sıkkın . İkili taramanın sonucu biraz yüksek çıkmış. Bugün doktora geldim, risk düşük görünüyor istersen su alabiliriz ama riskli dedi. İstemedim tabi.
İnşAllah sıkıntı yoktur
Yaşın kaçtıAslında canım sıkkın . İkili taramanın sonucu biraz yüksek çıkmış. Bugün doktora geldim, risk düşük görünüyor istersen su alabiliriz ama riskli dedi. İstemedim tabi.
İnşAllah sıkıntı yoktur
Kızlar kızlar kızlar size bi müjdeyle geldimmmm
Limonsuzum gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla vaktinde kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesinAmin sağolun kızlar inşAllah14 haftalık
Yaparım .Ödev swetten
Balkon demirleri ve kenarları silinsin.
Balkon yıkansın
Bonus
penyez83
@Efser
Aktif Lora
@sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
@ilknurrr22
Umutun Annesi
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
Sağol abla amin inşAllahAllah tamamına erdirsin.Yokdur bişi inş:)
İnşAllah canım ya . Direk su alabilir istersen dedi başka bişey söylemedi. Ben de istemedim düşük riski var dediği için.Yok boşuna canını sıkma arkadasımında riskli çıktı yüksek. Doktor ikili testler hatalı sonuç verebiliyor dedi fetal dna yaptırdı sağlıklı geldi. Seninde sorun yoktur inşallah zaten düşük risk demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?