- 12 Haziran 2019
- 19.697
- 121.384
- 598
- 37
Amin İnşAllah canımLimonsuzum gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla vaktinde kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin
Pembe kalp koymuşsun kızımız mı geliyor
EvettttYaaaa limonsuz çok sevindiiimmmsağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun ikimizide inşallah aramızda 2 hafta var
37Yaşın kaçtı
Topiğin popüler sorusu ama 30 yaş üstü gebeliklerde standart olarak risk çıkıyor
Limonsuzum hayırlı, uğurlu olsun çok sevindimAmin sağolun kızlar inşAllah14 haftalık
Allah’ın izniyle yoktur bir şeyİnşAllah canım ya . Direk su alabilir istersen dedi başka bişey söylemedi. Ben de istemedim düşük riski var dediği için.
Cinsiyet öğrenene kadar nasıl sakladın limonsuuzzzz insan haber ederAmin İnşAllah canımevet bi kızım daha olacak nasipse
Amin sağol canımHayırlı olsun.
Kaçıncı çocuk?
sağlıcakla kucağına al.
Canım 2 tane düşük yaptımCinsiyet öğrenene kadar nasıl sakladın limonsuuzzzz insan haber eder
Geç değil 40 tan sonrası geç sayılıyo, sen canını sıkma sonuçlar 100%100 doğru sonuç vermiyoEvetttt
37biraz geç demi inşAllah dediğin gibi normaldir
Yaaa kıyamam sana haklısın saklamakta konuştukça daha kötü oluyor insanCanım 2 tane düşük yaptımaynı şeyleri konuşmak zor geldiği için kendi aileme bile yeni söyledim sayılır.
Geç değil bence37biraz geç demi inşAllah dediğin gibi normaldir
Amin Allah razı olsun ablaLimonsuzum hayırlı, uğurlu olsun çok sevindimRabbim tamamına erdirsin canım
İnşAllah ablaGeç değil 40 tan sonrası geç sayılıyo, sen canını sıkma sonuçlar 100%100 doğru sonuç vermiyo
CanımYaaa kıyamam sana haklısın saklamakta konuştukça daha kötü oluyor insanher şey çok güzel olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle
Amin İnşAllah canımGeç değil bence
Yurtdışında insanlar 40 ından sonra doğuruyor
Sağlıkla ilerlesin inşallah içini ferah tut
Gubban olsun teyzesiAmin İnşAllah canımevet bi kızım daha olacak nasipse
Sağol canım amin İnşAllahHayırlı olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Balkonum yokÖdev swetten
Balkon demirleri ve kenarları silinsin.
Balkon yıkansın
Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
@HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
@selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
Burdayım canım iki gündür yogunum bugun Ardanın maçı vardı ilk maçıilknurrr22 nerdesin bacım Mete nasıl oldu?
İlk cocukmu birde yaş kaç bazen ileri yaşta da riskli olmasa bile yüksek çıkabiliyorAslında canım sıkkın . İkili taramanın sonucu biraz yüksek çıkmış. Bugün doktora geldim, risk düşük görünüyor istersen su alabiliriz ama riskli dedi. İstemedim tabi.
İnşAllah sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?