- 13 Mart 2019
- 16.247
- 63.508
- 598
Oyyy bebek çekti canımmBebisi uyuturken hiç kapıyı kapatmadım bugün ses var kapattım ilk defa görüyor şimdi de kapı izlicem diye uyumyo kitlendi
Abla monopoly nedirKız ne işi kızımın ısrarıyla monopoly oynuyorum
Kaynanamın oğlu assdklŞöyle bütün evi rutin bi elden geçireyim yıkamaya öyle geçerim belki
Bugün kaynanamın oğlu izinli
O bana daha çok kaynana neyse
Ondan iştaha geldim galiba yine gıcık ediyor beni neyse mübarek gün esstttt
Kaynı onlarda kalıyor sandımKaynanamın oğlu assdkl
Ayyy mis gibi bebek kokulu evden bildiriyorsunGünaydın kızlar doğurdum geldim on üç günlük olduk toparlandim artık yavaş yavaş evleri toparlarim işime bakarım sanırım
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar doğurdum geldim on üç günlük olduk toparlandim artık yavaş yavaş evleri toparlarim işime bakarım sanırım
Bende ilk bi şok oldum öyle düşündüm sonra düştüKaynı onlarda kalıyor sandım
Ayyy mis gibi bebek kokulu evden bildiriyorsun
Gözünüz aydın canımama işler için erken değil mi
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Ev işlerine başladığına göre iyisin maşallah
Gözün aydın sağlıcakla analı babalı büyütün inşaAllahGünaydın kızlar doğurdum geldim on üç günlük olduk toparlandim artık yavaş yavaş evleri toparlarim işime bakarım sanırım
Teşekkür ederimGözün aydın sağlıcakla analı babalı büyütün inşaAllah
Bence gerekliKızlar robot süpürge çok gerekli bişey mi sizce? Son günlerde kafama takıldı da. Her gün süpürge yapmayı sevmeyen biri olarakalsam nasıl olur diye düşünüyorum.
İkisinin arası diyeyim. Ne çok iyi ne çok kötü.Bi de mesela gırgır gibi mi yoksa süpürge gibi güzel çekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?