Bir şey yoktur yokturAmin inşAllah canımyanlıştır diye düşünmeye çalışıyorum valla çünkü yapacak başka bişey yok. Keşke yaptırmasaydım ama boşuna stres. Sen sıvı aldırdığın için daha zor olmuştur kıyamam
Evet teyzesi kısmetse
Nasılsın?
Herkes iyimi mesaj atıp soran nerdesin diyen herkese teşekkürler öpüyorum herkesi❤❤
Özledim sizleri
O kadar yoğun bir yaz geçti ki konu komşu akraba herkes oğlunu kızını evlendirdi
Ama sanki düğün bizde yapıldı bize gelen giden çok oldu
Bahçe isleri kışlık hazırlıklar tam gaz devam
Iyiyim ben yorgunum tükendim ama iyiyim
Okullar açılsa da herkes bi evine gitse
Sizler nasılsınız herkes iyimi herşey yolunda mı ❤❤❤⚘
Bende yeni aldım limonsuz 2 ay oldu. Kendi süpürdüğün gibi olmuyor tabi ama günlük olarak ev toz olmuyor. Pratik bir şeymiş keşke daha önce alsaymışım dedim ben memnunumKızlar robot süpürge çok gerekli bişey mi sizce? Son günlerde kafama takıldı da. Her gün süpürge yapmayı sevmeyen biri olarakalsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Abla monopoly nedir
Mübarek gün kalk işleri bitirek belki bi helva neyin kavururuz
Sezeryan sorasi benim özetimSelamünaleyküm
Uzandımdı ya, azcık uyumuşum yarım st falan.
Kalktım mutfak topladım.
Tatlı yaptım.
Bulaşık mak çalıştırdım, yıkandı boşalttım.
Robot süpürdü sildi ama ben yine de sildim.
Poğaça mayaladım.
Çocuklar vs böyle.
Misafir geleceği zaman yetiştiremez gibi bi paniklemeler başladı bende nedense.
Gelen yabancı değil
Yaptığım 2 ikramlık atla deve değil
Sil süpürü robotla birlikte yapıyorum
Kızlar sağolsun çocuk odalarını hallediyor getir götür yardım ediyor
Bunlara rağmen.......
Enteresan bir hal...
Düzelirim inşallah.
Buralardayım pek giremedim okuyamadım burayı herkes iyidir umarımmavibaloncuk nerdesin sen
Geçmiş olsun gözünüz aydınGünaydın kızlar doğurdum geldim on üç günlük olduk toparlandim artık yavaş yavaş evleri toparlarim işime bakarım sanırım
Benim için çok gerekli değil. Almasam da olurmuş.Kızlar robot süpürge çok gerekli bişey mi sizce? Son günlerde kafama takıldı da. Her gün süpürge yapmayı sevmeyen biri olarakalsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Benimki xiaomi ama tırtladı son zamanlarda. Roborock iyi bide dreame var sanırım daha uygun fiyatı ama çekim gücü vs baya iyi roborock muadili gibi düşünHangi marka model iyidir bi de o var tabi.
Amin baloncuk durgunsun kuzum Allah güzel sevinçler nasip edecek inşallahBuralardayım pek giremedim okuyamadım burayı herkes iyidir umarım
Hepimizin Kandili mübarek olsun Allah kimin gönlünde ne muradı varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Bence gerekli
Hamile ve çocuklu olunca, rahat edersin
robot evi süpürken ben başka iş yapıyorum. Koltuk, baza altları da devamlı süpürülmüş olup, evde çok toz olmuyor.
İkisinin arası diyeyim. Ne çok iyi ne çok kötü.
Hangi marka ve model kızlar ?Bende yeni aldım limonsuz 2 ay oldu. Kendi süpürdüğün gibi olmuyor tabi ama günlük olarak ev toz olmuyor. Pratik bir şeymiş keşke daha önce alsaymışım dedim ben memnunum
Hadi yaBenim için çok gerekli değil. Almasam da olurmuş.
Roborock s8 proHangi marka ve model kızlar ?
Hadi yaher gün her gün süpürmek zor geliyor bazen bi de ilerisini düşündüm. Ben bebişe bakarken süpürsün evi dedim
Hayırlı kandiller baloncukBuralardayım pek giremedim okuyamadım burayı herkes iyidir umarım
Hepimizin Kandili mübarek olsun Allah kimin gönlünde ne muradı varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Amin inşallah abla sağolAmin baloncuk durgunsun kuzum Allah güzel sevinçler nasip edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?