Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasılsın?

Kızlar robot süpürge çok gerekli bişey mi sizce? Son günlerde kafama takıldı da. Her gün süpürge yapmayı sevmeyen biri olarak alsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Bende yeni aldım limonsuz 2 ay oldu. Kendi süpürdüğün gibi olmuyor tabi ama günlük olarak ev toz olmuyor. Pratik bir şeymiş keşke daha önce alsaymışım dedim ben memnunum

Abla monopoly nedir
Mübarek gün kalk işleri bitirek belki bi helva neyin kavururuz

Kutu oyunu ya 8.sınıf olan kızım stres yapıyo tatil bitiyo diye bende her fırsatta oynarız diyorum lafımın arkasında durmam gerek.
Ben oynamasam telde oynayacak işte feda ediyorum vaktimi

Selamünaleyküm
Uzandımdı ya, azcık uyumuşum yarım st falan.
Kalktım mutfak topladım.
Tatlı yaptım.
Bulaşık mak çalıştırdım, yıkandı boşalttım.
Robot süpürdü sildi ama ben yine de sildim.
Poğaça mayaladım.
Çocuklar vs böyle.

Misafir geleceği zaman yetiştiremez gibi bi paniklemeler başladı bende nedense.
Gelen yabancı değil
Yaptığım 2 ikramlık atla deve değil
Sil süpürü robotla birlikte yapıyorum
Kızlar sağolsun çocuk odalarını hallediyor getir götür yardım ediyor

Bunlara rağmen.......
Enteresan bir hal...
Düzelirim inşallah.

Sezeryan sorasi benim özetimyalnız bende robot yok Dyson var silmiyorum sadece süpürüyorum kızim elim ayagimdi yatılı fene gidecek napacaksam

Bende yeni aldım limonsuz 2 ay oldu. Kendi süpürdüğün gibi olmuyor tabi ama günlük olarak ev toz olmuyor. Pratik bir şeymiş keşke daha önce alsaymışım dedim ben memnunum
Hangi marka ve model kızlar ?
Benim için çok gerekli değil. Almasam da olurmuş.
Hadi ya her gün her gün süpürmek zor geliyor bazen bi de ilerisini düşündüm. Ben bebişe bakarken süpürsün evi dedim

Hangi marka ve model kızlar ?

Hadi ya her gün her gün süpürmek zor geliyor bazen bi de ilerisini düşündüm. Ben bebişe bakarken süpürsün evi dedim
Roborock s8 pro
Benimde hamilelik bebek olmasaydı almayı düşünmüyordum açıkçası zaten ben almadım eşime kalınca ev süpürme silme o dayanamadı aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…