- 20 Mayıs 2024
- 1.275
- 7.073
- 78
Gider borusu yerinden oynamış sanırımYaa çok geçmiş olsun canım boru falan mı patladı
Sağol canımmGeçmiş olsun canım
Sağol canım Aynen bende hiç anlamadım öğlene kadar kötüydüm sonra iyi oldu hamdolsunGeçmiş olsun gönül bi kere banads oldu öyle nasıl oldu hic bi fikrim yok gün ortasında birden tutuldu bayada uzun süre geçmedi 1 haftayı buldu düzelmesi insallah cabuk gecer
İnşallah abla çok sağolGeçmiş olsun Gönülinşallah çabucak gecer
Sağol canımmGeçmiş olsun
Abla daha iyiyim dün çok kötüydüm uyuyamadım bi türlü yastığa koyamadım başımı sonra sonra düzelmeye başladı hamdolsun şuan daha iyiGönül devam ederse bi sağlık ocağına git krem yetmiyo iğnr ya da ilaç verirler geçmiş olsun yorgunluk terliyken az rüzgar falan hepsi etki etmiştir
Sağol abla inşallah daha iyi oldumGeçmiş olsun gönül çabucak toparlanırsın inşaAllah
Geçmiş olsunMerhabalar herkese o kadar mesaj birikmişki okuyamadım okul başlangıcı çok zor oldu bizde kızım birinci sınıfa geçti oğlum o esnada çok kötü bir diyare geçirdi kısaca çok yoğun ve meşakkatli bir süreç içindeydim herkes iyidir umarım
Geçmiş olsunMerhabalar herkese o kadar mesaj birikmişki okuyamadım okul başlangıcı çok zor oldu bizde kızım birinci sınıfa geçti oğlum o esnada çok kötü bir diyare geçirdi kısaca çok yoğun ve meşakkatli bir süreç içindeydim herkes iyidir umarım
Hayırlı cumalar Penyezcim, uyuyalım uyanalımZabahaa ne kaldı bekleriz
Hayırlı cumalar pinhoşum uyudum uyandımHayırlı cumalar Penyezcim, uyuyalım uyanalım
Ederiz gönülcüm Allah yardımcın olsunHayırlı geceler
45 dk yürüyüş yaptım️
Duş aldım Oğlumu da banyo yaptırdım giydirdim️
Namaz kıldım️
Uyuttum️
Biraz oturdum️
Anlaşılmamak iletişim kuramamak öyle kötü ki...
Yoruluyorum zorlanıyorum artık bana dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?