tablom yok .Ödev ve mesaj pinhandan
Efendim, bugun ödev için gözümüzü yükseklere dikelim
Ve duvar saatleri, tabloları, avizeleri silelim.
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
Seni anlıyorum. Bizimde kendi işimiz doğru düzgün ne tatili var ne düzeni. Benim de bu duruma canım sıkılıyor ama bizim yapacak bir şeyimiz yok maalesef. İdare ediyorum bi şekildeevet zaten artık değişmesi lazımdı.
Hiç bir yere öyle sakin gidemiyoruz.
Evden ayrılamıyoruz pek çünkü market eve biraz yakın mesafede gene arabayla gitsede
Çok gereken durumlarda yemek davetlerinde ben gidiyorum o gelmiyor gelemiyordu .
Siparişte çalıştığı için öyle uzağa fazla gidip ayrılamıyordu.
Yani nisanın son haftalarından bu yaz sürecine kadar bayramlarda içinde dahil idare etmeye çalıştım.
Ama birazda zor geçti. İnşallah yeni dönemde bari daha iyi olur umarım. Bu kuryelik sipariş getir götür daha doğrusu market işleri
Bekar kişilere daha iyi evli çocukluya zor.
Saatleri aldım. Avize ve tablom yokÖdev ve mesaj pinhandan
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
Seni anlıyorum. Bizimde kendi işimiz doğru düzgün ne tatili var ne düzeni. Benim de bu duruma canım sıkılıyor ama bizim yapacak bir şeyimiz yok maalesef. İdare ediyorum bi şekilde
Beni de ödevlere ekleyebilir misinÖdev ve mesaj pinhandan
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
Beklediğime değmedi yahuuu
Efendim, bugun ödev için gözümüzü yükseklere dikelim.
Ve duvar saatleri, tabloları. avizeleri silelim.
Bonus
Bizde aynıyız sweet kendi işi eşimin doğru düzgün ne tatile gidebiliyoruz ne gezmeye. Saatler esnek işi ne zaman biterse o zaman geliyor. Bi ramazanda düzenimiz olur iftara mecbur geliyor. Mesela hamileyim hastaneye giderken bile sıkıntı oluyor bebek olmasa işin içinde ona bile gelmez tek git derSeni anlıyorum. Bizimde kendi işimiz doğru düzgün ne tatili var ne düzeni. Benim de bu duruma canım sıkılıyor ama bizim yapacak bir şeyimiz yok maalesef. İdare ediyorum bi şekilde
Ahahahah aynı ayBizde aynıyız sweet kendi işi eşimin doğru düzgün ne tatile gidebiliyoruz ne gezmeye. Saatler esnek işi ne zaman biterse o zaman geliyor. Bi ramazanda düzenimiz olur iftara mecbur geliyor. Mesela hamileyim hastaneye giderken bile sıkıntı oluyor bebek olmasa işin içinde ona bile gelmez tek git der
Valla bizim bebekte doğsun babasını bilmez heraldeAhahahah aynı aybi yere gidelim deyince işler yoğun. Dediğin gibi ramazanda düzenimiz oluyo bizimde. Ahsen küçükken resmen görmüyordu babasını erken uyuduğu için. Sonra ben tepki gösterdim de eskiye göre bi tık daha erken gelmeye çalışıyor falan.
Benimki durmuyor akşam ezanına müteakip yatıyorValla bizim bebekte doğsun babasını bilmez heraldeyazın akşam 9 dan önce gelmiyor eve bebek o saate kadar durur mu bilmem
Ödev beğendiremedik hanımaBeklediğime değmedi yahuuu
Evde ne tablo var nede avize (lambaları geçen hafta sildik eşimle)
Neyse mutfakta küçük bir saat var akşam onu sileyim bariii
Hahahahaha artizSil o saati Penyez.
Beni de ödevlere ekleyebilir misin
Beğendim yahuuÖdev beğendiremedik hanıma
Sil o saati Penyez.
Başka da bi iş etme bugun cuma
Yaptı yapacağını evde silmeyi unuttuğum ödevi verdiHahahahaha artiz
Sweet bana zamanı gelince uyku duzeni için ders ver yardımcı olBenimki durmuyor akşam ezanına müteakip yatıyorgerçi bu sene esnetiyorum bi yerde falan olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?