Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seni anlıyorum. Bizimde kendi işimiz doğru düzgün ne tatili var ne düzeni. Benim de bu duruma canım sıkılıyor ama bizim yapacak bir şeyimiz yok maalesef. İdare ediyorum bi şekilde

Seni anlıyorum. Bizimde kendi işimiz doğru düzgün ne tatili var ne düzeni. Benim de bu duruma canım sıkılıyor ama bizim yapacak bir şeyimiz yok maalesef. İdare ediyorum bi şekilde

Evet anlıyorum.
Allah kolaylık versin.
Şimdiye kadar ilk işi biz nişanlıyken yaptığı
Sigortacılıktı kendi işiydi rahattı. Dükkanı vardı
En azından kapatma saati kapatıp eve erken geliyordu..
onu evliliğimizin 2. Yılı bıraktı.
Kısmet..
sonra bi başka işyerinde hesaplama işlerine kayıt falan onlara baktı onun çıkış saati 8 di.
En azından.
Bu en son ki şok market hep geç sürdü..
Genelde..

Efendim, bugun ödev için gözümüzü yükseklere dikelim.
Ve duvar saatleri, tabloları. avizeleri silelim.

Bonus
Beklediğime değmedi yahuuu
Evde ne tablo var nede avize (lambaları geçen hafta sildik eşimle)

Neyse mutfakta küçük bir saat var akşam onu sileyim bariii

Bizde aynıyız sweet kendi işi eşimin doğru düzgün ne tatile gidebiliyoruz ne gezmeye. Saatler esnek işi ne zaman biterse o zaman geliyor. Bi ramazanda düzenimiz olur iftara mecbur geliyor. Mesela hamileyim hastaneye giderken bile sıkıntı oluyor bebek olmasa işin içinde ona bile gelmez tek git der

Ahahahah aynı ay bi yere gidelim deyince işler yoğun. Dediğin gibi ramazanda düzenimiz oluyo bizimde. Ahsen küçükken resmen görmüyordu babasını erken uyuduğu için. Sonra ben tepki gösterdim de eskiye göre bi tık daha erken gelmeye çalışıyor falan.

Valla bizim bebekte doğsun babasını bilmez heralde yazın akşam 9 dan önce gelmiyor eve bebek o saate kadar durur mu bilmem

Dün gider borusu yerinden oynamış eşim onu düzeltti.
Bu vesileyle beyaz eşyalar ve dolapların altını temizlemiş olduk.
Lavabonun altındaki dolabı da temizleyip düzenledim.
Yerleri sildim.
Sabah çamaşır katladım.
Ütülenecekleri ayırdım
Evi süpürdüm sildim.
Mutfak topluydu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…