- 28 Ekim 2022
- 9.806
- 28.824
- 478
- 29
O zaman bir aylık olduktan sonra 7den sonra odadan cıkarmıcaksın hayalSweet bana zamanı gelince uyku duzeni için ders ver yardımcı olbende kızımın gece hayatı olsun istemiyorum asddggkl Ahsen gibi erkenden uyusun inşallah
İnşallah o günler gelirse öyle yapayım ilknur tecrübe annesiniz yardımcı olursunuz artıkO zaman bir aylık olduktan sonra 7den sonra odadan cıkarmıcaksın hayalher uyandıgında emzir geri uyut ışık yakma bebekken alıstırırsan erken uyuyolar
Noldu gönül kaynananın oğlu mu sıktı canınıHiç bir şey yapmaya ne halim var nede hevesim
Yapınca gören de yok zaten niye kendimi yıpratayım diyorum
Rutinlerimi yapıp oturucam
Yapınca tembel deniyor yapmayayım da gerçekten tembel olayım bari
He ya sorma canım artık bende sessize alıyorum kendimiNoldu gönül kaynananın oğlu mu sıktı canını
Hiç bir şey yapmaya ne halim var nede hevesim
Hepsi aynı gönüüüll sussanda niye böylesin diye soran olmazHe ya sorma canım artık bende sessize alıyorum kendimi
Benim gibi iletişim kuran pozitif bir hanımı var ama kaybediyor yazık
Evet biraz öyleCanın sıkkın galiba ?
Yok olmaz doğru en azından konuşarak yorulmam artıkHepsi aynı gönüüüll sussanda niye böylesin diye soran olmaz
Biraz sal gitsinHiç bir şey yapmaya ne halim var nede hevesim
Sağol canım aynen öyle akışına bırakıyorumBiraz sal gitsin
Sen ne kadar düşünürsen dert edersen et her şey olacağına varıyor
Sana ne iyi gelecekse onu yap
Tek isteyip başardığım şey uyku düzeni mete uyudu mesela suan. Ardayıda 9 bucukta yataga gönderirim yaz tatillerinde de esneklik yok bizde aman okul yok uyumasın olayı yok sevmiyorum Ardanın bana zararı yok uyumasa ama napcak Tv izlicek ne geregi var yatsın diye düsünüyorum hep benİnşallah o günler gelirse öyle yapayım ilknur tecrübe annesiniz yardımcı olursunuz artık
Evet biraz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?