- 2 Ağustos 2013
- 38.404
- 129.340
- 798
Dolunay yarın her şeye sinir olabilirsinHiç halim enerjim yok ya. Bişeye sinirlensem de işleri bitirsem
Bdv ye girdim ama yine de sinirlenemedimDolunay yarın her şeye sinir olabilirsingerçi bu sefer beni çok etkilemedi
Bi daralmışlık bende de varVakit geçmedi bugün ya daraldım da daraldım
Normalde elbise basit kaçar derdim ama o da sana sadece takım getirmiş.görümcem ikinci çocuğuna hamile
Kızmış cinsiyeti belli olmuş.
Tabi ki hediye alacağım doğumu kışa denk geliyor. Ocak ayına oda umuta giysi takım falan getirmişti
Bir iki tane.
Sizce 3/6 aylıkmı alsam
6/9 falan mı ?
Çok küçük almam zaten çünkü çok çabuk büyüyorlar.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşAllahgörümcem ikinci çocuğuna hamile
Tabi ki hediye alacağım doğumu kışa denk geliyor. Ocak ayına oda umuta giysi takım falan getirmişti
Bir iki tane.
Sizce 3/6 aylıkmı alsam
6/9 falan mı ?
Amin inşallah doktor da aynı benim doğumumu yaptıran doktor galiba beğenmiş ki aynısına gidiyor.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşAllah
Benim doğumda kışa denk geldiği için oda alt üst takım şeklinde getirdi.Normalde elbise basit kaçar derdim ama o da sana sadece takım getirmiş.
Madem kışa denk geliyor tulum alabilirsin. Dışarıda giyebileceği çok tatlı tulumlar oluyor. Bi tane de 6/9 kıyafet alırsın.
Sen güzel bahsettiysen evet ondan gidiyordur.Amin inşallah doktor da aynı benim doğumumu yaptıran doktor galiba beğenmiş ki aynısına gidiyor.
EvetSen güzel bahsettiysen evet ondan gidiyordur.
Bence 6-9 al. O zaten 3-6 çoğunluk alırgörümcem ikinci çocuğuna hamile
Bir iki tane.
Sizce 3/6 aylıkmı alsam
6/9 falan mı ?
Dolunaydan mı acabaBi daralmışlık bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?