- 28 Ekim 2022
- 9.840
- 28.960
- 478
- 29
Bence 6-9 al. O zaten 3-6 çoğunluk alır
Kpss motive icinse katılırım kitap alcam kendime bugun yarın sipariş vercem insallah hevesim hep baki kalırKendime bi topik açacam. Kpss ve zayıflama sürecimle ilgili. Kendi kendimle konuşcam
Evet ya günlük ne yaptım ne çalıştım yazayım belki böyle istikrarlı olurum diyorum. Çünkü hep bi yerde bırakıyorum ben. Diyette öyleKpss motive icinse katılırım kitap alcam kendime bugun yarın sipariş vercem insallah hevesim hep baki kalır
Masallah hamarat anneSelam kızlarrrr
Çocukların okul alışverişini yaptık
Eve geldik onları etiketledim ayırdım
Meteye yemek yedirdim dışarda yemedi o
Pogaca yaptım buzluga atmak için pazartesinede hazır olsun
Yarın Ardanın maçı var sabah ona gidip ordan anneme geçcez
Öyle iste yoruldum
Bunlarda poğaçalarım
Biri pişti diğerini attım
Kitapları arkadasım araştırmış ben direk alcamEvet ya günlük ne yaptım ne çalıştım yazayım belki böyle istikrarlı olurum diyorum. Çünkü hep bi yerde bırakıyorum ben. Diyette öyle
Bizimkiler yicekti diger tepsiyi daha hazırlamamıstım birini direk attımMasallah hamarat anne
Biberli ekmeği geçen gün iki tepsi birden attım fırına gayet iyi pisti fırını bir kere açtığımda alttakini üste usttekini alta aldım boyellikle zamandan ve elektrikten tasarruf ettim
Eline sağlık ilknur bende dün hep mutfaktaydım 2 ölçü poğça 2 ölçü kurabiye yaptım.Selam kızlarrrr
Çocukların okul alışverişini yaptık
Eve geldik onları etiketledim ayırdım
Meteye yemek yedirdim dışarda yemedi o
Pogaca yaptım buzluga atmak için pazartesinede hazır olsun
Yarın Ardanın maçı var sabah ona gidip ordan anneme geçcez
Öyle iste yoruldum
Bunlarda poğaçalarım
Biri pişti diğerini attım
Evet ya günlük ne yaptım ne çalıştım yazayım belki böyle istikrarlı olurum diyorum. Çünkü hep bi yerde bırakıyorum ben. Diyette öyle
Kolay gelsin eline sağlık.Eline sağlık ilknur bende dün hep mutfaktaydım 2 ölçü poğça 2 ölçü kurabiye yaptım.
Şu anda börek sarıyorum
Eline sağlık bonus kurabiye ne yaptınEline sağlık ilknur bende dün hep mutfaktaydım 2 ölçü poğça 2 ölçü kurabiye yaptım.
Şu anda börek sarıyorum
Ben daha yeni gördüm, köyde giremiyorum fazlaÖdev sırasıpapatyamm abla sende haftasonu için bir ödev verebilirsin
Eline sağlık bonus kurabiye ne yaptın
Börek bende yarın annemgilde sarmayı düsünüyorum
2 beslenme olunca bu sene gözüm korktu buzluga stok yapıyım dedim
Baska ne konulabilir varsa aklında isterim tarif
Biberli ekmek Hatay usulü bir börek tarifi bende yeni öğrendim nefis yemek tariflerinden birebir yapıyorum tutuyor Biberli Ekmek (Pamuk Gibi Yumuşacık) - Nefis Yemek TarifleriKitapları arkadasım araştırmış ben direk alcam
Bizimkiler yicekti diger tepsiyi daha hazırlamamıstım birini direk attım
Sonra o pişmek üzereyken öbürünü alta koydum bende iyi oldu onu nasıl yapıyosun tarif var mı
Biberli ekmeğin içine ben birazda çökelek yada lor peyniri de katıyorumKurabiye bundan ve hindistan cevizli yaptım iki renkli de yapabilirim.
Bir deGilmors hatırlattı acılı ekmek yapim sahi onu da seviyolar
Soğanla peynir çok güzel oluyor evetBiberli ekmeğin içine ben birazda çökelek yada lor peyniri de katıyorum
Ne alıyorsun. Ben geçen sene almıştım. Bide youtube dan izliyorum ben videolarıKitapları arkadasım araştırmış ben direk alcam
Bizimkiler yicekti diger tepsiyi daha hazırlamamıstım birini direk attım
Sonra o pişmek üzereyken öbürünü alta koydum bende iyi oldu onu nasıl yapıyosun tarif var mı
Kolay gelsin eline sağlık.
Çocuklar için sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?