papatyamm abla ödev vermişti haftasonu yoğunluğundan gecikti.
Mutfak dolaplarını üstten silmek olabilir
Yada buzdolabını temizlemek
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
Kendini suçlu hissettirecek bişey mi oldu son zamanlarda ?Kızlar ben düşündüm de sürekli bi işle meşgul olmak istiyorum. Şöyle boş otursam sanki yanliş gibi hemen bi iş buluyorum kendime. Sonra da halim dermanım kalmıyor. Tek ben mi böyleyim
Yok aslında hiç bişy gelmedi aklıma sen böyle soruncaKendini suçlu hissettirecek bişey mi oldu son zamanlarda ?
Bi şekilde suçlu hissetmek(bişey duymuşsundur, o an farketmemişsindir ama aklında kalmıştır);Yok aslında hiç bişy gelmedi aklıma sen böyle sorunca
Bende annemin mutfak dolaplarını sildim bugün, bide aşure pişirdik teyzemin oğlu gelini geldi yediler, komşuları davet ettim onlarlada yedik iyi oldupapatyamm abla ödev vermişti haftasonu yoğunluğundan gecikti.
Mutfak dolaplarını üstten silmek olabilir
Yada buzdolabını temizlemek
@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
İstanbulun neresindesinizKızlar İstanbul'da önerebileceğiniz otel var mı?
Allah kolaylık versin canımBen meekez eve geçtiğim için tüm ev temizlik yapıyorum ama giremiyorum bu ara topiğe
Kolay gelsinHer işim gibi okul işini de son güne bıraktımgideyim de ütü yapayım bu saatte
Tamda zamanı Eylül ayı izlenir İstanbullu gelin benim için nedense
Birkaç gün sonra geleceğiz ablacım, merkezi bir yer olsun istiyoruz turistik bölgelere ulaşım kolaylığı olsun istiyorum.İstanbulun neresindesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?