Yok sorum ilk baştakiydiSonradan halsiz olman normal bence.
Dikiş,nakış yapabilirsin. Havalar soğuyor örgü örülebilir.Kızlar ben düşündüm de sürekli bi işle meşgul olmak istiyorum. Şöyle boş otursam sanki yanliş gibi hemen bi iş buluyorum kendime. Sonra da halim dermanım kalmıyor. Tek ben mi böyleyim
Tek ben miyim dediğin kısımsa bazen bende de öyle oluyorYok sorum ilk baştakiydi
O işleri sevmiyorum pek yaDikiş,nakış yapabilirsin. Havalar soğuyor örgü örülebilir.
Düzenimi bi kursam ben hemen başlıcam ama bi ayarlayamadım kendimi
İstanbullu gelin batağına düştüm bende 3 ya da 4. Kez izleyişimDün kızımın kırtasiye malzemelerine etiket yapıştırmıştık bantda geçin üstünden demiş hoca. Gidiyim de istanbullu gelin eşliğinde onu yapayım
Sen çok degistin sero önceden böyle degildinKızlar ben düşündüm de sürekli bi işle meşgul olmak istiyorum. Şöyle boş otursam sanki yanliş gibi hemen bi iş buluyorum kendime. Sonra da halim dermanım kalmıyor. Tek ben mi böyleyim
Buzdolabını aldım. Saatleri de sabah sildim o ödev tamampapatyamm abla ödev vermişti haftasonu yoğunluğundan gecikti.
Mutfak dolaplarını üstten silmek olabilir
Yada buzdolabını temizlemek
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
Benim 2 bazı yerleri unutmuşum yeni dizi gibi güzel oluyorİstanbullu gelin batağına düştüm bende 3 ya da 4. Kez izleyişim
Ortasını bulamadıkSen çok degistin sero önceden böyle degildin
Evet durunca kafamla konuşuyorum. Amin bonusumHeySero durup sakinleşmek şifa tıpkı durmayıp meşgul olmak gibi.
DÜşünmemek için insan bazen durmak istemiyor iyi de geliyor ama bazende durulmak gerek.
Allah gönül yüklerimizi hafifletsin
Buzdolabınım bozuldu,bir kaç gün önce değiştirdim. Buzdolabını silip düzenlerken mutfak dolabının en üstünü de sildimpapatyamm abla ödev vermişti haftasonu yoğunluğundan gecikti.
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
Buzdolabını yeni temizledimpapatyamm abla ödev vermişti haftasonu yoğunluğundan gecikti.
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?