• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın
Dün gece önceki güne göre bebeğim iyi uyudu
Sabah uyandık bebeği emzirdim altını değiştirdim uyuttum sütümü sağdim( hepsi zaman alıyor)
Çamaşırları topladım
Kahvaltı hazırladım şuan yapıyorum az bişi uyurum
kırkimiz çıkınca( 29 Eylül)kayınvalidem Mevlid okutalim diyor bir kaç çeşit kendisi getirir bende ne yaparım bilmiyorum

Mental olarak gelene gidene kendimi pek hazır hissetmiyorum
Hoş bazı komşular gelecek hala lafta kaldı sanırım belli bir gün olsa haber etseler bende tetikte olmasam 🥺🥺

Şükür iyiyim ben. Bugün gitti kaygı bozukluğu demiş doktor. İlaç vermiş. Neden geç kaldın demiş. Babamdan sonra uyku sorunu da yaşıyordu geceleri. İlaç vermiş bunlara inşallah bakalım şifa olur
Kıyamam ya 🙁Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah canım 🤲🏻❤️

Günaydın
Dün gece önceki güne göre bebeğim iyi uyudu
Sabah uyandık bebeği emzirdim altını değiştirdim uyuttum sütümü sağdim( hepsi zaman alıyor)
Çamaşırları topladım
Kahvaltı hazırladım şuan yapıyorum az bişi uyurum
kırkimiz çıkınca( 29 Eylül)kayınvalidem Mevlid okutalim diyor bir kaç çeşit kendisi getirir bende ne yaparım bilmiyorum

Mental olarak gelene gidene kendimi pek hazır hissetmiyorum
Hoş bazı komşular gelecek hala lafta kaldı sanırım belli bir gün olsa haber etseler bende tetikte olmasam 🥺🥺
kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman okutun belli bigün okutulacak diye bi şart yokki
biz 4 aylıktı sünnet yaptırdık 6,5 aylık olduğundada kuran okuttuk

bu gün kahvaltıyı yavaş yeme kararı aldım 25 30 dakikaya yaydım şimdi midem bulanıyor :confused:ya hastalık kapıda yada bünye çarpıldı:KK14:
eğer bunca senenin problemini sırf hızlı yemek diye olmuşsa o_Ohangı hızla kafamı nerelere vuram bacımsular :sopa:
Eşimde atlı kovalıyor gibi yiyor mesela sofraya daha bisiler ben birakirken bir bakiyorum o bitirmiş tabağını ve kilo verme sorunu var demekki bu davranışı zararlıymis

kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman okutun belli bigün okutulacak diye bi şart yokki
biz 4 aylıktı sünnet yaptırdık 6,5 aylık olduğundada kuran okuttuk
Kayınvalidem Amerika'ya gidecek o yüzden gitmeden yapmak istiyor heveslendi hevesini kirmak istemiyorum yoksa ben çok bu konulari bilen yapan biri değilim

Eşimde atlı kovalıyor gibi yiyor mesela sofraya daha bisiler ben birakirken bir bakiyorum o bitirmiş tabağını ve kilo verme sorunu var demekki bu davranışı zararlıymis
bende en erken kalkarım nedeni çocuklar küçükken gelişti sanırım alışkanlık olarak kaldı
2. öğündeyim dur bakalım aynı iştajsızlık olacak mı 🤓

Back
X