- 28 Ekim 2022
- 11.501
- 33.368
- 528
- 29
Geçmiş olsun
Dolunay nickine bakıp okuyorum Umut ismini görünce Seda sanıyorum.Dönüp tekrar nickine bakıyorum
![]()
İkimizin oğlunun ismi umut evet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun
Dolunay nickine bakıp okuyorum Umut ismini görünce Seda sanıyorum.Dönüp tekrar nickine bakıyorum
![]()
Geçmiş olsunSabah hastaneye gittik.
Umut un rutin kontrolü ve benim için göz randevum vardı.
Umut 400 gr almış. Kilosu sınırda ama doktor bile çok hareketli muhtemelen yakıyor bol bol kalorili şeyler yedir dedi.
Gözümde kuruluk, alerji ve kirpik dibi iltihaplanması varmış. 3 tane damla verdi. 2 hafta kullanacağım.
Eve geldim.
Odaları topladım süpürdüm.
Mutfağı topladım. Makineyi çalıştırdım.
Umut için yemek yaptım.
2 makine çamaşır yıkadım.
Akşam makarna yapıcam.
Hiç silmedim ben , hep yıkıyorumİyi akşamlar herkese nasılsınz
Ben annemlere geldim 2 3 günlüğüne yarın nasipse dönüyoruz
Yarin dip bucak temizliğe başlamak istiyorum
Storlari neyle siliyorsunuz yıkamaya vermek istemedim
Bnde yıkamaya veriyordum bu sene sileyim dedim olursa tabiHiç silmedim ben , hep yıkıyorum![]()
Olur bence, neden olmasın. Bilenler cevap verir neyle sileceğini, bide renkli falansa ona göre bir deterjan kullanman lazimBnde yıkamaya veriyordum bu sene sileyim dedim olursa tabi
Kırk beyaz evet yazarlarsa çok iyi olurOlur bence, neden olmasın. Bilenler cevap verir neyle sileceğini, bide renkli falansa ona göre bir deterjan kullanman lazim
Hoş buldum
Evet internette de normal yazıyor. Sık sık olmasa daha iyi olacak da işteBenimde olmuştu. Rahim genişlediği için adet ağrısı gibi ağrılar normal demişti doktor
Onlara biraz daha zaman varMide yanmalari kısmını ve sürekli lavaboya gitme hissini unutmuyorum gerisini hep unuttum![]()
Geçmiş olsun canımSabah hastaneye gittik.
Umut un rutin kontrolü ve benim için göz randevum vardı.
Umut 400 gr almış. Kilosu sınırda ama doktor bile çok hareketli muhtemelen yakıyor bol bol kalorili şeyler yedir dedi.
Gözümde kuruluk, alerji ve kirpik dibi iltihaplanması varmış. 3 tane damla verdi. 2 hafta kullanacağım.
Eve geldim.
Odaları topladım süpürdüm.
Mutfağı topladım. Makineyi çalıştırdım.
Umut için yemek yaptım.
2 makine çamaşır yıkadım.
Akşam makarna yapıcam.
Misafir gelecek diye ne varsa yatak odasına topladım. Ayıklamak 2 gün sürecekÇok birikmiş işim var altından kalkamıyorum bişeyler yapıcam şimdi artık ne kadar yaparsam.
Yavaş yavaş yap yorma kendiniMisafir gelecek diye ne varsa yatak odasına topladım. Ayıklamak 2 gün sürecek![]()
Bugün çok ağrım oldu mutfak dışında bişey yapmadım desem yeridir. Mecbur yavaş yapıcamYavaş yavaş yap yorma kendini![]()
Aman boşver zaten yapsanda hep aynıBugün çok ağrım oldu mutfak dışında bişey yapmadım desem yeridir. Mecbur yavaş yapıcam![]()
Tamam yarın da iş yapmıycamAman boşver zaten yapsanda hep aynısenin dokunulmazlığın var
boş ver
![]()