- 11 Nisan 2007
- 88.237
- 519.404
- 1.223
Ödevler için yenilik yapalım diyorum gün gün değil hafta hafta verelim ne dersiniz?
Eksik anlatmışım 1 kişi 1 hafta boyunca versin demek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödevler için yenilik yapalım diyorum gün gün değil hafta hafta verelim ne dersiniz?
Bana uyarÖdevler için yenilik yapalım diyorum gün gün değil hafta hafta verelim ne dersiniz?
Ahahahahhaah diğeri çok makbulduEksik anlatmışım 1 kişi 1 hafta boyunca versin demek istedim
Bana da uyar elimden geldiğince yapmaya çalışıyorumEksik anlatmışım 1 kişi 1 hafta boyunca versin demek istedim
Ahahahahhaah diğeri çok makbuldu![]()
Başınız sağolsun abla mekanı cennet olsuneşimin dayısı vefat etmiş haber geldi
yalova ya gidicez öğleden sonra bayadır hastaydı![]()
Hep aynı doktorla mı devam etmen gerekiyor peliGeçen ay aradım doktor izindeymiş Eylül'de gelecek dediler, geçen hafta aradım haftaya geliyor falan ddiler.
şimdi aradım doktor ocak ayına kadar yok izinde dediler.
Bu işten hiçbir şey anlamadım gitti
Bi arkadaşa sordum doktor geçen yıl da eylulde izine çıkmış ekim kasımda ancak dönmüş
Şansıma.....![]()
Sarayda da yaşasam istenem yaTeşekkürler Sero.
Sanırım ben de sevmiyorum artık
3+1 evim. Salonda yatıyor gelen. Başka oda yok zaten 2 çocuk odam, bir yatak odam.
Zor.
Ben de sevmiyorum, mümkün olduğunca da gitmiyorum kimseye 3 çocuklu halimle.
Ağız tadı olduktan sonra güzel oluyor o da var ama bi zorluğu da var yani...
Hala yatıyorum, kalkasım yok.
Yaşıyon bu hayatı
Zaten bir günde yapamıyoz hafta daha iyi. Önümüzdekü bölümde de ay ay yaparızÖdevler için yenilik yapalım diyorum gün gün değil hafta hafta verelim ne dersiniz?
Ben o kadar iş bulamamki. Bulsam da kendim yapmamEksik anlatmışım 1 kişi 1 hafta boyunca versin demek istedim
Yok yok dediğim gibi ben uyarım her şeye ne derseniz uyarYa gecikiyorum bazen diye dedim ama tabi olmayadabilir
Bana uyar. Hem zaten günlük olunca yapamıyoruzEksik anlatmışım 1 kişi 1 hafta boyunca versin demek istedim