- 2 Ağustos 2013
- 38.547
- 130.294
- 798
1 kişi 7 gün ayrı ödev verecek diyorBana uyar. Hem zaten günlük olunca yapamıyoruz
Bana uyar. Hem zaten günlük olunca yapamıyoruz
Hepimizin yanlış anlayıp hoşumuza gitmesi1 kişi 7 gün ayrı ödev verecek diyor
Benimde kasıklarımda Ağrı var limonsuz ama doktor normal rahim büyüyor demişti. Çok ayakta durmamaya çalışıyorum çok işte yapmıyorum. Yapıyorsamda dinlene dinlene yavaş yavaş yapıyorum. Korkuyorum bir şey olur diye o yüzden. Bir sorun yok çok şükür ama zor kavuştuğum için çok dikkat ediyorum.Son günlerde çok ağrım oluyor. Çok ayakta durup iş de yapamıyorum haliyle.
Ulan niye annamıyonuz haftada bir ödev değil mesela bu hafta boyunca penyez verecek ödevi gibi.Bana uyar. Hem zaten günlük olunca yapamıyoruz
Niye mızıkçılık yapıyosun gayette güzel iş ediyosunBen o kadar iş bulamamki. Bulsam da kendim yapmam
Ben doğru anladım bonusumUlan niye annamıyonuz haftada bir ödev değil mesela bu hafta boyunca penyez verecek ödevi gibi.
Benim anladığıma göre mesela diyelim ki bu hafta her günBen doğru anladım bonusum
Hatta aklıma geldikçe bugün bir kaç ödev yazdım bilemalum 7 güne ödev lazım
Aynen doğru anlamışsın canımDiğer hafta ise başkası yazacak aynı şekilde.
Elinde hemen çitile sabunla, biraz beklet sıcak suyun içinde, bakalım çıkacak mıUmutun tulumuna bugün mandalina suyu aktı.
2/3 dakkanın içinde eline verip somursun umut demişler
bu leke nasıl çıkar öncesinde makineye atmadan ?
Peki.Aynen doğru anlamışsın canım
Elinde hemen çitile sabunla, biraz beklet sıcak suyun içinde, bakalım çıkacak mı
OlurSeda_2727 seda aklıma geleni yazdım tecrübeli anneler yazar vardır bir yöntemi
Bebek kıyafetinden meyve lekesi nasıl çıkarılır?Umutun tulumuna bugün mandalina suyu aktı.
2/3 dakkanın içinde eline verip somursun umut demişler
bu leke nasıl çıkar öncesinde makineye atmadan ?
Devlet hastanesi olduğu için evetHep aynı doktorla mı devam etmen gerekiyor peli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?