günaydın, hayırlı sabahlar
dün akşam kına kadınlara özeldi çok güzel oldu bende oynadım biraz
darısı benim oğluma inşallah Allah hayırlı , güzel geçinebileceği birini nasip etsin kolaylıkla
eşim dedesinin evine gitti.kaynanamı almaya Bu sabah ben kahvaltımı tek yaptım . Umutu doyurdum.
Odaları umut mutfaktayken cam açıp havalandırttım. Yatak odamda ki çarşafı ve yastık kılıflarını değiştim ..
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Sonra içeriye gelip umutun şurubunu içirdim.
Oyuncak oynarken bulaşık makinesini boşalttım.
Yavaş yavaş
Bir durup bir kalkıp bir dinleniyorum.
Ama bugün biraz iyiyim dün çok kötüydüm.
Rüyamda bi temizlik yapıyorum dip köşe Bonus
süpürgelikleri silin demişti diyorum bi siliyorum onları bi yer bi toz olmuş iyi ki diyorum bu ödevi vermiş
Mezarlığa hem anneanne hem dayı ikisinin ki yan yana yakın birbirine gittiğimde görmüştüm . Oraya uğramışlar sonra belediyeye gidip şu veraset mirasla ilgili tapu falan yapmaları gereken işler var onlarla ilgileniyorlar bugünde. Ama tabi uzun sürermiş bir günde bitmezmiş,
Dede tek başına halledemeyeceği için eşim yanlarında.
tek erkek genç olarak eşim başka kimse yok ondan malum .
eşimin eşim bekarken birde teyzesi varmış.
Sonra hasta olup vefat etmiş. Adam başka bir kadınla evlenip ikinci evlilik yapmış.
Onun bir oğlu varr. İşte ona da annesinden düşen hak falan onu talep ediyor .
Üniversite okuduğu için.
rica edip istemiş .
İşte onada gerekeni vercekler eşit anlaşmalı şekilde.
Eki Görüntüle 3648851
Bu annemin aldığı 9 ay 74 cm yazıyor.
Bu tam oldu üstüne .
Benim aldığım renk biraz daha mı büyük acaba ? umut şuan 11 aylık ekimde 1 yaşına girecek
Yıkandıkça çekiyo ve bazı markaların küçük oluyo diye ben normal bedeninden büyük alıyorum(seneye de giyer mantığı hala devam)
Bence dene bi olmadı kollarını kıvırırsın
Yıkandıkça çekiyo ve bazı markaların küçük oluyo diye ben normal bedeninden büyük alıyorum(seneye de giyer mantığı hala devam)
Bence dene bi olmadı kollarını kıvırırsın