Düzenli Evimiz & Hayatımız

aysen- nerelerdesin bayadır göremiyoruz seni iyimisiniz canım
Çok şükür iyiyiz ablacim teşekkür ederim sen nasılsın
Bayadir giremedim hastalıktı tatildi derken epey olmuş. Aslında geçenlerde girdim bayadir yazmayınca da çekindim niyeyse
Epey yorgunum kız ayaklandı bi orda bi burda ben de peşine koşuyorum. Bi yanım bırak gitsin düşsün düşe kalka büyüyecek diyor bi yanım bırakamıyor öyle bi ikilemdeyim
Bu kadar kaygılı değildim aşırı kaygılı oldum sürekli tetikteyim bu beni daha çok yoruyor gece de aynı şekilde
Neyse hamdolsun geçecek inşallah Rabbim saglik versin
Sen nasılsın yoğundun en son eleman geldi mi rahatlamışsındır inşallah

Allah kolaylık versin

Allah kolaylık versin
Amiiin cümlemize inşallah dolunay
Şimdi okudum çok geçmiş olsun yavruna üzülme olacağı varmış bazen ne kadar korusan da yanında olsan da olacak olan oluyor Allah beterinden korusun
Hoşgeldin canım nasılsın Evet canım amin inşAllah sağol
Hosbuldumm cok şükür iyiyim ben asıl sen nasılsın nasıl gidiyo kaç aylık oldu
Ay baya bisey kaçırmışım girmeyeli

Hayırlı akşamlar
Bugün Odaları topladım
Yatak odasının camını sildim
Perdesini yıkadım
Kapısını sildim
Halısını sildim
Çekmeceleri düzenledim
Yatak başlığını sildim
Bazanın kenarlarını altını sildim
Gardıropun üstünü ve dışını sildim
Mobilyaların çektim altını sildim
Yerini sildim süpürdüm
Odaları topladım süpürdüm
Mutfağı süpürdüm sildim
Mutfağı topladım
Çayımı aldım dinleniyorum

Aynen çok ara verdin 4 buçuk aylık diyelim teyzesi çok şükür canım ağrım sancım oluyor ama idare ediyorum

Evet lora Mete de düzelmedi bi haftadır bi gıcık öksürük var balgamlı gitmedi çocugumdan teşekkür ederim

Oh mis iyi yapmıssın dogumdan önce iyi olur ama cok yorma kendini dikkat et
canim yaöksürük bizde de vardı geçti az kaldı ama bebiste geçmiyor. 2 gündür zeytinyağı benmari ısıtıp yagliyorum sırtını ılık havlu ile kapatıp yatiriyorum kısmen rahatladı.

canim yaöksürük bizde de vardı geçti az kaldı ama bebiste geçmiyor. 2 gündür zeytinyağı benmari ısıtıp yagliyorum sırtını ılık havlu ile kapatıp yatiriyorum kısmen rahatladı.
Bulabilme imkanın var mı bilmem ama yıkanmamış koyun yünü öksürüğe çok iyi geliyormuş
Geçmiş olsun

Evet lora Mete de düzelmedi bi haftadır bi gıcık öksürük var balgamlı gitmedi çocugumdan teşekkür ederim

Oh mis iyi yapmıssın dogumdan önce iyi olur ama cok yorma kendini dikkat et
Yormadan yapmaya çalışıyorum kuzum sağol
İkiliyi ben de yaptırmadım. Detaylıyı yaptırdım
bide benim genetkli tüp bebek ya o yuzdende yaptırmadık ama tabi her şey Allahtan inşallah bir sorun sıkıntı yoktur kızımda

Yormadan yapmaya çalışıyorum kuzum sağol

bide benim genetkli tüp bebek ya o yuzdende yaptırmadık ama tabi her şey Allahtan inşallah bir sorun sıkıntı yoktur kızımda
Canım sen nasılsın gecti mi bulantilarin
Insallah bisey yoktur ferah tut gönlünü
Ben de ikili yaptirmamistim detaylı yaptırmıştım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…