Çok şükür iyiyiz ablacim teşekkür ederim sen nasılsın
Yaa limonsuz hamile misinİnşAllah canım . Ben ikiliyi yaptırdım , doktor ısrar etti diye ama çok pişman oldum. Bunu dediğin gibi mecbur yaptırıcam.
Allah kolaylık versinÇok şükür iyiyiz ablacim teşekkür ederim sen nasılsın
Bayadir giremedim hastalıktı tatildi derken epey olmuş. Aslında geçenlerde girdim bayadir yazmayınca da çekindim niyeyse
Epey yorgunum kız ayaklandı bi orda bi burda ben de peşine koşuyorum. Bi yanım bırak gitsin düşsün düşe kalka büyüyecek diyor bi yanım bırakamıyor öyle bi ikilemdeyim
Bu kadar kaygılı değildim aşırı kaygılı oldum sürekli tetikteyim bu beni daha çok yoruyor gece de aynı şekilde
Neyse hamdolsun geçecek inşallah Rabbim saglik versin
Sen nasılsın yoğundun en son eleman geldi mi rahatlamışsındır inşallah
Hoşgeldin canım nasılsınYaa limonsuz hamile misincok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amiiin cümlemize inşallah dolunayAllah kolaylık versin
Hosbuldumm cok şükür iyiyim ben asıl sen nasılsın nasıl gidiyo kaç aylık olduHoşgeldin canım nasılsınEvet canım amin inşAllah sağol
Aynen çok ara verdinAmiiin cümlemize inşallah dolunay
Şimdi okudum çok geçmiş olsun yavruna üzülme olacağı varmış bazen ne kadar korusan da yanında olsan da olacak olan oluyor Allah beterinden korusun
Hosbuldumm cok şükür iyiyim ben asıl sen nasılsın nasıl gidiyo kaç aylık oldu
Ay baya bisey kaçırmışım girmeyeli
canim yaEvet lora Mete de düzelmedi bi haftadır bi gıcık öksürük var balgamlı gitmedi çocugumdan teşekkür ederim
Oh mis iyi yapmıssın dogumdan önce iyi olur ama cok yorma kendini dikkat et
Bulabilme imkanın var mı bilmem ama yıkanmamış koyun yünü öksürüğe çok iyi geliyormuşcanim yaöksürük bizde de vardı geçti az kaldı ama bebiste geçmiyor. 2 gündür zeytinyağı benmari ısıtıp yagliyorum sırtını ılık havlu ile kapatıp yatiriyorum kısmen rahatladı.
Geçmiş olsuncanim yaöksürük bizde de vardı geçti az kaldı ama bebiste geçmiyor. 2 gündür zeytinyağı benmari ısıtıp yagliyorum sırtını ılık havlu ile kapatıp yatiriyorum kısmen rahatladı.
Yormadan yapmaya çalışıyorum kuzum sağolEvet lora Mete de düzelmedi bi haftadır bi gıcık öksürük var balgamlı gitmedi çocugumdan teşekkür ederim
Oh mis iyi yapmıssın dogumdan önce iyi olur ama cok yorma kendini dikkat et
bide benim genetkli tüp bebek ya o yuzdende yaptırmadık ama tabi her şey Allahtan inşallah bir sorun sıkıntı yoktur kızımdaİkiliyi ben de yaptırmadım. Detaylıyı yaptırdım
Oyyy maşallah Rabbim kolaylaştırsın canımAynen çok ara verdin4 buçuk aylık diyelim teyzesi çok şükür canım ağrım sancım oluyor ama idare ediyorum
Canım sen nasılsın gecti mi bulantilarinYormadan yapmaya çalışıyorum kuzum sağol
bide benim genetkli tüp bebek ya o yuzdende yaptırmadık ama tabi her şey Allahtan inşallah bir sorun sıkıntı yoktur kızımda
Aa hay Allah anlık olan birşey işte çok geçmiş olsunEvet umutu alnından burnuna kadar
Köye gidiyoruz bizde hava çok serinledi burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?