çok geçmiş olsun canımİdrar yolu enfeksiyonu olmuşum abla
Nioli yağı Nanecim,çamaşıra damlat.İdrar yolu enfeksiyonu için bir yağ paylaşmıştınız kızlar yazarmısınız tekrardan
Nioli yağı ve cranberry takviyesi kullanılıyor enfeksiyon içinİdrar yolu enfeksiyonu için bir yağ paylaşmıştınız kızlar yazarmısınız tekrardan
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah.Hasta olan herkese geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Sabah bende, Dr mr sonucunu gösterdim. Belimde fıtık varmış ameliyatlık değil, ilaçlar yazdı kullanın geçmez ise fiziğe gidin dedi.
İlaçları kullanırken egzersiz yapmayı da ihmal etmemeye gayret edeceğim.
geçmiş olsun penyezHasta olan herkese geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Sabah bende, Dr mr sonucunu gösterdim. Belimde fıtık varmış ameliyatlık değil, ilaçlar yazdı kullanın geçmez ise fiziğe gidin dedi.
Geçmiş olsun bel çok sıkıntılıHasta olan herkese geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Geçmiş olsun.Hasta olan herkese geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Aminnn inşaAllah hayalimGeçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah.
Dikkat et kendine fıtık zor eşimde var ama ileri seviye onun dikkat etmediğinde ağrısı çok oluyor. İlaçlar yarasın inşallah
İlaçları kullanayım, fiziğe öyle bakicam abla sağolasıngeçmiş olsun penyez
benimde 3 sene önce belimde fıtık başlangıcı çıkmıştı mr da benim çok şiddetli ağrılarım olmuştu ne iğne
ne ağrı kesici fayda etmiyodu dr hemen acil fiziğe başlattı ve egzersiz vermişti çok şükür geçti
seninde geçer inşallah canım
İnşaAllah canım sağolasınGeçmiş olsun bel çok sıkıntılı
İnşallah hemen geçer ilerlemez
Sağolasın sedaGeçmiş olsun.
Geçmiş olsun abla Rabbim kalıcı şifalar versin inşallahHasta olan herkese geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin
Haftada bir yapılacaklara da başlayalım.
Birden fazla madde yazıyorum şimdilik bu hafta ikisini yapıp diğer hafta da başka ikili maddeleri yapabiliriz.
Hepsini birden de yapabiliriz.
Önemli olan bozulan rutini yeniden oluşturmak. Zaten rutin yapanlara sözümüz yok.
Günü önemli değil evi silmek ( haftada birkaç kere silenler de olabiliyor onlar dahil değil)
Dış kapı önünü ve iç tarafını silmek, kapı önü paspasını temizlemek, kapıyı silmek. ( bu iki maddeyi birlikte yapalım ki silinen eve kapı ağzından toz gelmesin.
Ayrıntılı uçlarla sıkıca koltuk süpürmek
Mutfak sandalyesi silmek
Buzdolabını silmek
Dolap kapaklarını silmek
Bonus
penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
dolunaybekler
@Gilmors
Niolimiİdrar yolu enfeksiyonu için bir yağ paylaşmıştınız kızlar yazarmısınız tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?