• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

ne şurubu içmiş kapağını nasıl açmış genelde kilitli kapak oluyo
ecza dolabın varsa oraya koy bari aman çok dikkatli olmak gerekiyo , şuan iyimi

büyük geçmiş olsun sero Allah şifa versin çıkın sağ salim

Geçmiş olsun sero şimdi nasıl ?

Geçmiş olsun💐
sero kendini suçlama bunun için olabilir çoçuk bu

Hay Allah.. Geçmiş olsun Sero yaa. Şimdi nasıl

Kızlar sağolun şükür iyi kanlar temiz çıktı eve geldik babasıyla parka gitti. İlk 24 saat önemliymiş o yüzden okula göndermicrm. papatyamm papatyamm abla kilitli değildi normal kapak. İburamin. Normalde evde koyduğum yer belli ama evde değildik kargaşaya geldi resmen ya

Kızlar sağolun şükür iyi kanlar temiz çıktı eve geldik babasıyla parka gitti. İlk 24 saat önemliymiş o yüzden okula göndermicrm. papatyamm papatyamm abla kilitli değildi normal kapak. İburamin. Normalde evde koyduğum yer belli ama evde değildik kargaşaya geldi resmen ya
Olacağı varmış
Allah korumuş

Kızım benden habersiz şurup içmiş. Allahtan söyledi bana. Nerdeyse 30 ml den fazla içmiş. Acile geldik. Sabaha kadar duracakmışız. Serum kan vs yaptılar. Adli vala olarak geçti çok üzüldüm. Bu 2 oldu. Kendimi mal gibi hissediyorum
Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini, yazdıklarına bakarsak olacağı varmış. İyi bi konuşursun biraz daha dikkat edersin.

Eve geldik şişede bir kaç damla kalmış çantamdan çıkardım. Diyorki anne bak az kalmış orayı da içeyimmi diyo deli çocuk 🐣😀
Nasıl olur bilemiyorum tabi ama yaşadığın süreç kötüydü. Biraz bahsetsene kızına, polis serumlar falan, tekrar denememesi için faydalı olur belki.

Çok şükür kuzum, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bir sadaka çıkarsan iyi olur 🙏🏻❤️
Rabbim korusun bütün çocuklarımızı

Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini, yazdıklarına bakarsak olacağı varmış. İyi bi konuşursun biraz daha dikkat edersin.
Bunda da almamız gereken bir ders vardır bakalım
Ben de çok şaşırdım ya benim çocuklar sevmiyor tadını 😬
Bizimki bayıliyyy
Nasıl olur bilemiyorum tabi ama yaşadığın süreç kötüydü. Biraz bahsetsene kızına, polis serumlar falan, tekrar denememesi için faydalı olur belki.
Söyledim bak o siyah ilaçtan içirirler kan almak için iğne yaparlar vs diye ama eve gelince bıraksam yine içecek. Bilemedim şaşırdım. Ama polis vs diye ona anlatmam doğru olmaz bence ya
Çok şükür kuzum, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bir sadaka çıkarsan iyi olur 🙏🏻❤️
Rabbim korusun bütün çocuklarımızı
Doğru dedin arya inşallah hemen vereyim
Hasta olunca İçmezler ama 🫠
Yok ya benim kızım calpol pedifen iburamin çok sevyior. Her verdiğimde bi daha ister 😜

Bizimki bayıliyyy

Söyledim bak o siyah ilaçtan içirirler kan almak için iğne yaparlar vs diye ama eve gelince bıraksam yine içecek. Bilemedim şaşırdım. Ama polis vs diye ona anlatmam doğru olmaz bence ya

Yok ya benim kızım calpol pedifen iburamin çok sevyior. Her verdiğimde bi daha ister 😜
Ben de çok severim 🥲 küçükken annem hiç zorlanmazmış şurup içirmeye acı tatlı içermişim 😢
Tadını sevdiği için gördüğü yerde içer gibi görünürde bırakmamak lazım

Bizimki bayıliyyy

Benimkine içirmek eziyet 😂 zorlada versem kusuyor 🤭

Pazara gitmeden mutfağı topladım.
Buzdolabını sildim.
Mutfak yerini koridoru süpürdüm sildim.
Halılarını serdim.
Oğlumu uyuttum uzandım kaldım.
Yemek ne yapsam onu düşünüyorum.
Siz ne yaptınız yapacaksınız ne vardı 😂
fiikir verebilirim geçe kalmadıysam yeşil faülye erişte makarna çorba :)

HeySero HeySero çok çok geçmişler olsunnn
Allah korusun
aman ortada deterjan vs aman bırakma zaten bir anlık
Allah a emanet tüm yavrular

herkese selam olsun
ben de anca gelebildim
dün cilt bakımı hariç banyo ütü tmm
ortada çamaşır döküntü vs yok

akşam da kınaya gideceğim yemek yapmakta yok :)
Allah affetsin hiç sevmiyorum yemek yapmayı ://

keşke bugün Cuma olsaydı uyku bana çok zor veriyor şu an kapasam gözümü uyurum
akşama doğru da kuaföre gideceğim
erkenden dönüp erkenden uyumaya niyet ediyorum

HeySero HeySero çok çok geçmişler olsunnn
Allah korusun
aman ortada deterjan vs aman bırakma zaten bir anlık
Allah a emanet tüm yavrular

herkese selam olsun
ben de anca gelebildim
dün cilt bakımı hariç banyo ütü tmm
ortada çamaşır döküntü vs yok

akşam da kınaya gideceğim yemek yapmakta yok :)
Allah affetsin hiç sevmiyorum yemek yapmayı ://

keşke bugün Cuma olsaydı uyku bana çok zor veriyor şu an kapasam gözümü uyurum
akşama doğru da kuaföre gideceğim
erkenden dönüp erkenden uyumaya niyet ediyorum
Ay bak deterjan falan da var cidden. Ya aslında tabi her şey bir anlıkta evde olsa bence fark ederdim. Bağda kalabalıktan fark edemedim diye düşünüyorum

bende iyiyim canım çok şükür , biraz rahatsızdım şimdi daha iyiyim
kızımda iyi çok şükür 25 haftayı bitiriyo cuma 26 haftalık olucak ,Allah izin verirse aralıkta doğumu
inşallah zamanında doğarlar
İnşallah zamında kolaylıkla sağlıkla alır kucağına yavrucuklarını💕 çok geçmiş olsun sanada ablacım Allah iyilik versin

Back
X