Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne şurubu içmiş kapağını nasıl açmış genelde kilitli kapak oluyo
ecza dolabın varsa oraya koy bari aman çok dikkatli olmak gerekiyo , şuan iyimi
büyük geçmiş olsun sero Allah şifa versin çıkın sağ salim
Geçmiş olsun sero şimdi nasıl ?
Geçmiş olsun
sero kendini suçlama bunun için olabilir çoçuk bu
Hay Allah.. Geçmiş olsun Sero yaa. Şimdi nasıl
Olacağı varmışKızlar sağolun şükür iyi kanlar temiz çıktı eve geldik babasıyla parka gitti. İlk 24 saat önemliymiş o yüzden okula göndermicrm.papatyamm abla kilitli değildi normal kapak. İburamin. Normalde evde koyduğum yer belli ama evde değildik kargaşaya geldi resmen ya
Zıkkım gibi tadı nesi hoşuna gitmiş olabilir yaEve geldik şişede bir kaç damla kalmış çantamdan çıkardım. Diyorki anne bak az kalmış orayı da içeyimmi diyo deli çocuk![]()
Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini, yazdıklarına bakarsak olacağı varmış. İyi bi konuşursun biraz daha dikkat edersin.Kızım benden habersiz şurup içmiş. Allahtan söyledi bana. Nerdeyse 30 ml den fazla içmiş. Acile geldik. Sabaha kadar duracakmışız. Serum kan vs yaptılar. Adli vala olarak geçti çok üzüldüm. Bu 2 oldu. Kendimi mal gibi hissediyorum
Ben de çok şaşırdım ya benim çocuklar sevmiyor tadınıZıkkım gibi tadı nesi hoşuna gitmiş olabilir ya
Nasıl olur bilemiyorum tabi ama yaşadığın süreç kötüydü. Biraz bahsetsene kızına, polis serumlar falan, tekrar denememesi için faydalı olur belki.Eve geldik şişede bir kaç damla kalmış çantamdan çıkardım. Diyorki anne bak az kalmış orayı da içeyimmi diyo deli çocuk![]()
Çok şükür kuzum, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bir sadaka çıkarsan iyi olurKızlar sağolun şükür iyi kanlar temiz çıktı eve geldik babasıyla parka gitti. İlk 24 saat önemliymiş o yüzden okula göndermicrm.papatyamm abla kilitli değildi normal kapak. İburamin. Normalde evde koyduğum yer belli ama evde değildik kargaşaya geldi resmen ya
Hasta olunca İçmezler amaEve geldik şişede bir kaç damla kalmış çantamdan çıkardım. Diyorki anne bak az kalmış orayı da içeyimmi diyo deli çocuk![]()
Bunda da almamız gereken bir ders vardır bakalımCanım çok geçmiş olsun. Üzme kendini, yazdıklarına bakarsak olacağı varmış. İyi bi konuşursun biraz daha dikkat edersin.
Bizimki bayıliyyyBen de çok şaşırdım ya benim çocuklar sevmiyor tadını![]()
Söyledim bak o siyah ilaçtan içirirler kan almak için iğne yaparlar vs diye ama eve gelince bıraksam yine içecek. Bilemedim şaşırdım. Ama polis vs diye ona anlatmam doğru olmaz bence yaNasıl olur bilemiyorum tabi ama yaşadığın süreç kötüydü. Biraz bahsetsene kızına, polis serumlar falan, tekrar denememesi için faydalı olur belki.
Doğru dedin arya inşallah hemen vereyimÇok şükür kuzum, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bir sadaka çıkarsan iyi olur
Rabbim korusun bütün çocuklarımızı
Yok ya benim kızım calpol pedifen iburamin çok sevyior. Her verdiğimde bi daha isterHasta olunca İçmezler ama![]()
Ben de çok severimBunda da almamız gereken bir ders vardır bakalım
Bizimki bayıliyyy
Söyledim bak o siyah ilaçtan içirirler kan almak için iğne yaparlar vs diye ama eve gelince bıraksam yine içecek. Bilemedim şaşırdım. Ama polis vs diye ona anlatmam doğru olmaz bence ya
Doğru dedin arya inşallah hemen vereyim
Yok ya benim kızım calpol pedifen iburamin çok sevyior. Her verdiğimde bi daha ister![]()
Kilitli dolaplarda şurup saklayacsğım artıkBen de çok severimküçükken annem hiç zorlanmazmış şurup içirmeye acı tatlı içermişim
Tadını sevdiği için gördüğü yerde içer gibi görünürde bırakmamak lazım
Benimkine içirmek eziyetBunda da almamız gereken bir ders vardır bakalım
Bizimki bayıliyyy
Söyledim bak o siyah ilaçtan içirirler kan almak için iğne yaparlar vs diye ama eve gelince bıraksam yine içecek. Bilemedim şaşırdım. Ama polis vs diye ona anlatmam doğru olmaz bence ya
Doğru dedin arya inşallah hemen vereyim
Yok ya benim kızım calpol pedifen iburamin çok sevyior. Her verdiğimde bi daha ister![]()
fiikir verebilirim geçe kalmadıysam yeşil faülye erişte makarna çorba :)Pazara gitmeden mutfağı topladım.
Buzdolabını sildim.
Mutfak yerini koridoru süpürdüm sildim.
Halılarını serdim.
Oğlumu uyuttum uzandım kaldım.
Yemek ne yapsam onu düşünüyorum.
Siz ne yaptınız yapacaksınız ne vardı![]()
Ay bak deterjan falan da var cidden. Ya aslında tabi her şey bir anlıkta evde olsa bence fark ederdim. Bağda kalabalıktan fark edemedim diye düşünüyorumHeySero çok çok geçmişler olsunnn
Allah korusun
aman ortada deterjan vs aman bırakma zaten bir anlık
Allah a emanet tüm yavrular
herkese selam olsun
ben de anca gelebildim
dün cilt bakımı hariç banyo ütü tmm
ortada çamaşır döküntü vs yok
akşam da kınaya gideceğim yemek yapmakta yok :)
Allah affetsin hiç sevmiyorum yemek yapmayı ://
keşke bugün Cuma olsaydı uyku bana çok zor veriyor şu an kapasam gözümü uyurum
akşama doğru da kuaföre gideceğim
erkenden dönüp erkenden uyumaya niyet ediyorum
İnşallah zamında kolaylıkla sağlıkla alır kucağına yavrucuklarınıbende iyiyim canım çok şükür , biraz rahatsızdım şimdi daha iyiyim
kızımda iyi çok şükür 25 haftayı bitiriyo cuma 26 haftalık olucak ,Allah izin verirse aralıkta doğumu
inşallah zamanında doğarlar