Teşekkür ederim ablacım, 1 yıl önce bir ameliyat sürecim oldu yine de yakın takipteydim.geçmiş olsun canım temiz çıkar inşallah sonuçların
normal kontrolmü bi şikayetinmi vardı öncesinde
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim ablacım, 1 yıl önce bir ameliyat sürecim oldu yine de yakın takipteydim.
Bugün moralim baya bozuldu, sonuçlar beklediğimiz gibi gelmedi. Biyopsi olacağım.
Canım buldu bi ay oldu ama kalıcı olur mu bilmiyorum başka iş bulana kadar gidecek mecburEşin iş buldu mu ilknur hayırlı olsun
Teşekkür ederim dolunaycım pek severek gitmiyo ama idare ediyoruzHayırlı olsuninşallah severek gider
Dün girmemişim dogum günün kutlu olsun hayalcim nice güzel senelere bütün dualarının kabul oldugu sevdiklerinin yanında oldugu bir yıl olsunGünaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm
İyi degilim bu aralar dedi gitti maalesef gönülSweet neden gitti canım
Fırsat bulsam giricem ama bi türlü giremedim işte bu aralar
Kızım yok ama o ilk bebek saclarını kestirince bi ucları düzeliyoAnne olanlara bir sorum var.
2.5 yaşındaki kızımın saçlarının ön tarafı düz uçları kıvır kıvır, arka tarafları ise bildiğiniz bukle bukle.
Son bir aydır asla taratmıyor, bağlatmıyor darmadağın geziyor ve çok şekilsiz duruyor.
Henüz hiç kesmedik, herkes kestirin gözünün önüne dökülüyor diyor. Kesince düzelirmiş.
Deneyiminiz var mı?
Bu arada banyoda saçlarına su dökünce sırtına kadar uzuyor upuzun ama kuruyunca bukle bukle olduğu için ensesinde toplanıyor.
Hoşgeldin pare hep gelGünaydın mutlu haftalar
Herkes iyimi benim işler çok yoğundu bahçe isim bitti sayılır kışlık hazırlıklar bitti şükür
Köklü ev temizliğine başlıyorum bugün halıları yıkaya vericem gelip alacaklar bekliyorum
Sizler nasılsınız sağlık sıhhat inşallah herşey yolundadır kızlar canlar ❤⚘ ❤
Eki Görüntüle 3654065
Geçmiş olsun bonusTam iyileşmedim boğazım bi garip ama kötü de değilim diye havuza gittim dönüşte fiziğe.
Otobüste geliyorum tutunmuşum baktım gıdıklanıyorum fizikten bi teyze parmağımı okşuyo iyi kendimi tuttum da patlamadım orda
Amin, Allah razı olsun dolunayÇok geçmiş olsun
Allah tez zamanda şifa versin
Çok üzüldüm aklıma geldikçe dua edicem senin için
Çok geçmiş olsun Aryacım biyopsi temiz çıkar insallah bende dua etcem senin için aklımdasın Allah sağlık şifa versinAmin, Allah razı olsun dolunay
Teşekkür ederim İlknurcumÇok geçmiş olsun Aryacım biyopsi temiz çıkar insallah bende dua etcem senin için aklımdasın Allah sağlık şifa versin
Tekrar geçmiş olsun aryaTeşekkür ederim ablacım, 1 yıl önce bir ameliyat sürecim oldu yine de yakın takipteydim.
Bugün moralim baya bozuldu, sonuçlar beklediğimiz gibi gelmedi. Biyopsi olacağım.
Tırnak batması çok kötü bişey benim kızkardeşimin iki baş parmağındada olmuştu sonra ameliyat oldu kurtulduSelam kızlar okuyabildigim kadar okudum çok sayfa birikmişti.
Atladıgım hasta olan varsa geçmiş olsun
Sabah cocukların kahvaltısını hazırladım beslenmelerini hazırladım
Meteyi okula bıraktım
Geldim bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Saat 10da evi süpürüp işlerimi bitirmistim
10 bucuga kadarda cayımı ictim
Ve derse oturdum
1 bucuga kadar ders calıstım
Sonea hazırlanıp meteyi almaya gittim
Cocukların karnını doyurdum
Ütü yaptım
Çamaşır katladım iç çamaşırı ve corap cekmecemi düzenledim
Annemgile cocukları bıraktım
Kuaföre gittim ayagımda tırnak batıgı olmus dün yürüyemedim acısından duramadım bugun onu hallettim pedikür yaptırdım batıgı cıkardı Allah razı olsun rahatladım
Ben böyle acı yasamamıstım resmen topallayarak yürüdüm dünden bugüne
Ay Allah korusun abla ameliyatlık bisey olmasında düzenli pediküre gitcem artık düzelene kadar her ay gel dedi sonra ihtiyac duyarsan gelirsin dediTırnak batması çok kötü bişey benim kızkardeşimin iki baş parmağındada olmuştu sonra ameliyat oldu kurtuldu
Geçmiş olsun aryacım. Geçen yıl kardeşimde olmuştu göğüsünden biyopsi braids 4b idi. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlarınTeşekkür ederim ablacım, 1 yıl önce bir ameliyat sürecim oldu yine de yakın takipteydim.
Hosbuldum ilknurcumCanım buldu bi ay oldu ama kalıcı olur mu bilmiyorum başka iş bulana kadar gidecek mecbur
Teşekkür ederim dolunaycım pek severek gitmiyo ama idare ediyoruz
Dün girmemişim dogum günün kutlu olsun hayalcim nice güzel senelere bütün dualarının kabul oldugu sevdiklerinin yanında oldugu bir yıl olsun
İyi degilim bu aralar dedi gitti maalesef gönülsende yoksun artık cok nadir giriyosun
Kızım yok ama o ilk bebek saclarını kestirince bi ucları düzeliyo
Hoşgeldin pare hep gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?