Düzenli Evimiz & Hayatımız

geçmiş olsun canım temiz çıkar inşallah sonuçların
normal kontrolmü bi şikayetinmi vardı öncesinde
Teşekkür ederim ablacım, 1 yıl önce bir ameliyat sürecim oldu yine de yakın takipteydim.
Bugün moralim baya bozuldu, sonuçlar beklediğimiz gibi gelmedi. Biyopsi olacağım.

Teşekkür ederim ablacım, 1 yıl önce bir ameliyat sürecim oldu yine de yakın takipteydim.
Bugün moralim baya bozuldu, sonuçlar beklediğimiz gibi gelmedi. Biyopsi olacağım.
Çok geçmiş olsun
Allah tez zamanda şifa versin
Çok üzüldüm aklıma geldikçe dua edicem senin için

Eşin iş buldu mu ilknur hayırlı olsun
Canım buldu bi ay oldu ama kalıcı olur mu bilmiyorum başka iş bulana kadar gidecek mecbur
Hayırlı olsun inşallah severek gider
Teşekkür ederim dolunaycım pek severek gitmiyo ama idare ediyoruz
Günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm
Dün girmemişim dogum günün kutlu olsun hayalcim nice güzel senelere bütün dualarının kabul oldugu sevdiklerinin yanında oldugu bir yıl olsun
Sweet neden gitti canım
Fırsat bulsam giricem ama bi türlü giremedim işte bu aralar
İyi degilim bu aralar dedi gitti maalesef gönül sende yoksun artık cok nadir giriyosun
Kızım yok ama o ilk bebek saclarını kestirince bi ucları düzeliyo
Hoşgeldin pare hep gel

Geçmiş olsun bonus
Napcan teyze parmagımı deseydin

Selam kızlar okuyabildigim kadar okudum çok sayfa birikmişti.
Atladıgım hasta olan varsa geçmiş olsun
Sabah cocukların kahvaltısını hazırladım beslenmelerini hazırladım
Meteyi okula bıraktım
Geldim bulaşık makinesini boşalttım
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Saat 10da evi süpürüp işlerimi bitirmistim
10 bucuga kadarda cayımı ictim
Ve derse oturdum
1 bucuga kadar ders calıstım
Sonea hazırlanıp meteyi almaya gittim
Cocukların karnını doyurdum
Ütü yaptım
Çamaşır katladım iç çamaşırı ve corap cekmecemi düzenledim
Annemgile cocukları bıraktım
Kuaföre gittim ayagımda tırnak batıgı olmus dün yürüyemedim acısından duramadım bugun onu hallettim pedikür yaptırdım batıgı cıkardı Allah razı olsun rahatladım
Ben böyle acı yasamamıstım resmen topallayarak yürüdüm dünden bugüne

Tırnak batması çok kötü bişey benim kızkardeşimin iki baş parmağındada olmuştu sonra ameliyat oldu kurtuldu

Geçmiş olsun aryacım. Geçen yıl kardeşimde olmuştu göğüsünden biyopsi braids 4b idi. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların

Hosbuldum ilknurcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…