Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Nisan baya uzak banada tomografi için 23 ekimi verdiler Dr ye gittiğim tarih 3 eylüldu düşün artık
Kronik rahatsızlıklar için özel ücret almıyor devlet karşılıyor bide özele bak istersen
Çok uzakmış ya
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et yiğitlenip yaparım diye sakın kendini yorma
penyez ben medipol hastanesine gitmiştim , hemen fizik verdiler bana bekletmediler ,
ordada 1 aya kadar ücretsiz oluyo yakınlarında varsa birde oraya git istersen
nisana kadar çok var daha
Devlet hastanelerinin fizik bölümü çok yoğun oluyor maalesef hep böyle tarih veriliyor
yuhh hangi hastane bu ? Nisan 2026 ne demek ya ?
Umarım geçerHepinize teşekkür ederim sağolasınızalıntı yapamadığım varsa kusura bakmayın
Devlet hastanesi, yoğunluk var demek ki o tarihe verdiler. Özele gitmeyi düşünmüyorum. Evde verilen kağıda göre hareketleri yapicam nasipse.
ne mutlu anlar var ya..umut uyandı.
Onu doyurdum.
Oyuncak oynadı .
Mutfağa girip yemek yaptım.
Sofra hazırladım.
Nasıl olsa eşim geldiğinde acıktım der
ne mutlu anlar var ya..
okuyunca bu yaptıklarınızı o günlere gittim..
ben de aynen bebem uyanır karnını doyurur sonra babasının gelmesine yakın yemeğimi yapar beklerdim..
çalışmıyordum evdeydim.. aman yaa bir buruk oldum niyeyse
diyorlar ya anı yaşa çok ama çok doğru diyorar..çünkü giden zaman yaptıkların anların anıların bir daha hiç geri gelemeycek...
yaş itibariyle evet yaş da 48 olunca :)Evet,
Sizinde tabi başınızdan geçmiştir .
Zaman çabuk geçiyor doğru.
Evet gece daha az yansıyor faturaya ama genelde yasaklanıyor sitelerde komşular rahatsız olur diyeoh miss ellerinize sağlık olsun.
bu arada saat 22:00 dan sonra makinayı çalıştırırsak elektrik faturalarında düşüşe geçiyormuş diye duyuyorum sıkça.. anlamadığım için bilmiyorum ama sizlerle de paylaşayım :)
alla alla bunu hiç duymadım... yani rahatsız olan gündüz de olur... makina bu ne yapsın çalıştıran susuturucu mu taksın.. gece çalışıp günlerce geç saatlerde makinasını çalıştıran evinin temizliğini hatta yemeğini yapanları biliyorum.. çok şükür hiç denk gelmedim duymadım da :)Evet gece daha az yansıyor faturaya ama genelde yasaklanıyor sitelerde komşular rahatsız olur diye
Biber dolması yaptım dünden kalan da çorbam varİlk defa akşama ne pişirsem diye düşünüyorum bulamadım ya bugün dondurucu da boşalmış
makarna yanına ton balığı ya da sarımsaklı yoğurt salata bir de :) çorba olacaksa tarhana :)İlk defa akşama ne pişirsem diye düşünüyorum bulamadım ya bugün dondurucu da boşalmış
Biber dolması yaptım dünden kalan da çorbam var
Yoğurt salata bugün böyle geçer
Kıymalı Makarna ,Turşu, tarhana çorbası karar verdim sonundamakarna yanına ton balığı ya da sarımsaklı yoğurt salata bir de :) çorba olacaksa tarhana :)
oldu mu :)
İlk defa mı bulamadın Nanee, ben her gün düşünüyorumİlk defa akşama ne pişirsem diye düşünüyorum bulamadım ya bugün dondurucu da boşalmış
Benim için çok nadirdir bu işteİlk defa mı bulamadın Nanee, ben her gün düşünüyorum
Kuuru fasulye pilav yaptım yanina turşu ayran soğan bziim komşunun dünkü menüsüydu kokulardan yola cikiyorumİlk defa mı bulamadın Nanee, ben her gün düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?