• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seda_2727 Seda_2727

Senden daha uzun süredir evliyim sabır tabiki çok önemli basit şeyleri mesele yapıp uzatmakla ömür geçmez huyunu bilince idare ederiz hem eşi hem ailesini.

Ammaaaaa ya seninki gibi bir eş ya da benimki gibi bir kv olması şartıyla.

Yanlış anlama sana sabırsızsın demiyorum. Sen çok idare ediyorsun eş ailesini evinizin huzuru, eşinin hatırı için ama büyük sebeplerin var eşin destek sana.

Eşin bi müddet geç geldi mesela ne kadar huzursuz oldun oda oldu (ki doğrusu bu) çözüme gitti Allah bozmasın aranızı bol bol maşallah dedim. Eş arasına çok nazar değer çünkü 🧿

Bunu göremeyen o kadar çok kadın var ki... kadın geç geldi diye hayıflanacak adam da "haklısın böyle görüşemiyoruz" diyecek nerdeeee

"Çalışıyorum kızım keyfime mi duruyorum" "bi çocuğu idare edemiyosun" ya da "senin gibi evde boş oturmuyorum" desin bakalım sabırlı olur muydun.

Ya da senin hakkında annesi ile konuşsun, annesi de senin hakkında oğluyla konuşsun, çirkin konuşmalar yaşansın, seni aileye hizmetçi etsin, bu ve benzeri durumlarda da idare edilmiyor sabredilmiyor

Yani demem o ki hiç bir şey sebebsiz olmuyor istisnalar dışında
Evet doğru.
Bir süredir yaz dan beri geç gelirdi iş mesai saatlerinden dolayı yıpransamda idare ettik.
Gittiği yere kadar .
şuan başka iş arayışlarında.
doğru eşimin hatrı için.
👍🏻

Aynı bina olunca işte
Küste kalınamaz ki,
😃😀
Bende küs kalamam kimseyle kin duymam. Ama benim kvdenin beni kullanmak istedigini bildigim icin gıcık oluyorum
Kız maşallah deyin kadına
Maşallah maşallah 🧿
Kız biz kocalarımızla aynı evde küs kalıyoz
Kendi adına konuş ahahah
Ben hep telefondan izliyorum tv den izleyince zevk alamıyorum assffjkl 😂
Bende asla tvden izleyemem telefon elimde gezcem evin icinde sürekli sardırarak izlicem😂

Yerken ne güzeldi halbuki
Bi de en en zoru makinedekilerin temiz olup yerleşecek olması
Elde yıkıcam mecbur😂😂
Akşam yemeginden sonra çalıştırdım bende makineyi daha calıstırırken kim yerlestirecek bınu diye düsnmeye basladım en sevmedigim is😂 biri çamaşır katlamak bide asmak vardı kurutma alındıgından beri hic asmadım 2 senedir 😂biride makine bosaltmak

Akşam yemeginden sonra çalıştırdım bende makineyi daha calıstırırken kim yerlestirecek bınu diye düsnmeye basladım en sevmedigim is😂 biri çamaşır katlamak bide asmak vardı kurutma alındıgından beri hic asmadım 2 senedir 😂biride makine bosaltmak
Aynı ya gerçekten
Toz almayı da hiç sevmem 🥲

Meteyi uyuttum
Eşim uyuyakalmıs
Arda da yatmadan kitabını okurken
Kahvemi yaptm derse oturdum
Bi saat daha çalışıyım
Eşimi uyandırırım otururuz

Eklentiler

• IMG_8093.webp
    IMG_8093.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 17