• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu fotoğrafla silkelenip kalkıyorum hemen
21.30 a kadar mutfağı toplamalıyım.
Sonra kahve alıp ders başına geçeceğim ❤️❤️
Bi saat calısmıs oldum bugun beynim yandı sabahta 4 saat hic kalkmadan çalışmıstım kahvaltımı aldım yanıma hem yedim hem çözdüm yarın matematik çalışmak istemiyorum 😂
ilknurrr22 ilknurrr22

Tariflerin güzel youtobe da
Teşekkür ederim sedacım ♥️
Tek otur la ne uyandırcan. Bu da deli mdiir nedir
Tek otursam napcam boş boş telefona bakcam beraber film izliyoruz güzel oluyo
7 dk rötarlı başındayım 🌸
Kolay gelsin dolunaycım ♥️
Of evet sardırmak istemiyorum ama bazı yerlere sinir oluyorum sardırarak gidiyor 🤣
Ben sürekli sardırıyorum bütün dizileri asla tam izleyemiyorum😂
Ne yapalım sero ömrümün yarısını eşimle geçirdim bazen sevesim bazen boğasım geliyor öyle idare ediyoruz işte 😂
Evet bazen gırtlağını sıkasım geliyo ama işte küs kalamıyorum benimki saniyelik😂

İyi mi geceler :KK24:

Bugun günün bir kısmı evde değildim.
Geldim, yemek yaptım.
Elde bulaşık yıkadım, bulaşık mak çalıştırdım.
Çamaşır katladım.
Vestiyer, ayakkabılık, kışlık yazlık ayakkabılar vs elden geçirdik kocamla. Daha doğrusu o yaptı, ben de he he şöyle böyle dedim uzaktan.
Kek yaptım.
Mutfak toplu.
Etrafı topladım.
Yarın sabah çocukları okula gönderip yine çarşılara akıcam.
Bu kez anneme sözüm var, pardesü alacakmış, ben de gidicem yanında fikir vermeye.
Yoğunum.
Yorgun değilim ama.
Bu yoğunluğu istiyorum biraz. Telefona çok dadandım çünkü, biraz uzaklaşmak istiyorum.

İşlere güçlere ucundan kıyısından devam ama.

İyi uykular temizlik perilerim.
💐

Bi saat calısmıs oldum bugun beynim yandı sabahta 4 saat hic kalkmadan çalışmıstım kahvaltımı aldım yanıma hem yedim hem çözdüm yarın matematik çalışmak istemiyorum 😂
Sağol canım
Benim gündüz çalışabilmem şu an mümkün değil 🥲

İyi geceler, 😊
Dünden yeşil mercimek çorbam vardı, ama eşim hasta un çorbası yapsana diye aradı bende yaptım sıcak sıcak iyi gidiyo hastayken, birazda sarmam vardı, salata yaptım biz yedik, kuşburnu ile ıhlamur kaynattım içtik ☕
oğlum geç gelicem dedi onada melemen yaptım,
Görümcem aramıştı kuran okuyalım diye onda toplandık eltimler falan, kuran okuduk 📗 yatsıdan sonra
Sonrada, çay içtik poğaça yapmış, şehriye salatası birde kedi dili biküvisiyle muhallebili bi tatlı kızı yapmış tatlıyı daha 11 yaşında maşallah güzelde yapmış
Bi saat önce falan eve geldim süt mayalamıştım onu açtım
Beyaz lahanayı doğramıştım kapuska koydum pişiyo, yarın pazarım var yemeğim olsun 🍲

Back
X