Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek otur la ne uyandırcan. Bu da deli mdiir nedirEşimi uyandırırım otururuz
Beni de instagram dan takip et seda
Beni de instagram dan takip et seda![]()
Niye kız uyandırsın tabi çocuklar uyudu mu en güzeli biraz baş başa oturmakTek otur la ne uyandırcan. Bu da deli mdiir nedir
Amann abla sendr mi yaNiye kız uyandırsın tabi çocuklar uyudu mu en güzeli biraz baş başa oturmak
Bonus senin ki dahada farklıymış 2 kez okuyunca anladımTelden görüntü hoparlörden ses geliyor benim de farklı deneyimler
Of evet sardırmak istemiyorum ama bazı yerlere sinir oluyorum sardırarak gidiyorBende asla tvden izleyemem telefon elimde gezcem evin icinde sürekli sardırarak izlicem![]()
Ne yapalım sero ömrümün yarısını eşimle geçirdim bazen sevesim bazen boğasım geliyor öyle idare ediyoruz işteAmann abla sendr mi ya![]()
Bi saat calısmıs oldum bugun beynim yandı sabahta 4 saat hic kalkmadan çalışmıstım kahvaltımı aldım yanıma hem yedim hem çözdüm yarın matematik çalışmak istemiyorumBu fotoğrafla silkelenip kalkıyorum hemen
21.30 a kadar mutfağı toplamalıyım.
Sonra kahve alıp ders başına geçeceğim![]()
Teşekkür ederim sedacım
Tek otursam napcam boş boş telefona bakcam beraber film izliyoruz güzel oluyoTek otur la ne uyandırcan. Bu da deli mdiir nedir
Kolay gelsin dolunaycım7 dk rötarlı başındayım![]()
Ben sürekli sardırıyorum bütün dizileri asla tam izleyemiyorumOf evet sardırmak istemiyorum ama bazı yerlere sinir oluyorum sardırarak gidiyor![]()
Evet bazen gırtlağını sıkasım geliyo ama işte küs kalamıyorum benimki saniyelikNe yapalım sero ömrümün yarısını eşimle geçirdim bazen sevesim bazen boğasım geliyor öyle idare ediyoruz işte![]()
Genelde ikincisini dinliyoruz bizNe yapalım sero ömrümün yarısını eşimle geçirdim bazen sevesim bazen boğasım geliyor öyle idare ediyoruz işte![]()
Seyyar hoparlör var ya onlardan işteBonus senin ki dahada farklıymış 2 kez okuyunca anladım![]()
Sağol canımBi saat calısmıs oldum bugun beynim yandı sabahta 4 saat hic kalkmadan çalışmıstım kahvaltımı aldım yanıma hem yedim hem çözdüm yarın matematik çalışmak istemiyorum![]()
Eksikliği hissediliyor inşallah kendini çabuk toparlar ve döner