evet olabilir hele yeni binalarda yalıtım çok iyi değilYinede kıyaya köşeye değiyor tak tuk ses olmaz mı abla asagıya
Biz yukardakilerin her sesini duyduğumuz için alttaki rahatsız olacak diye ses yapan terlik bile giymiyorumevet olabilir hele yeni binalarda yalıtım çok iyi değil
herkes bukadar düşünceli olmuyo malesefBiz yukardakilerin her sesini duyduğumuz için alttaki rahatsız olacak diye ses yapan terlik bile giymiyorum
Himalaya değil dimi isim benzerliği mi acaba?Kızlar Himeliya diye bakım ürünleri varmış
Krem serum yüz yıkama cilt tonu ayarlama leke
Günlük kremler gibi bir sürü ürünü var pakistan ürünüymüş
Kozmetik mağazalarda satılıyormuş
Benim komşunun kızı gündüz aydınlatma kremi almış eve diye mağazadan dün
Benim böyle kremlere yada bakım ürünlerine karşı ilgim yok pekte bilmem doğrusu
Dün dikkatimi çekti merak ettim netten baktım baya ünlü kullanan çok memnun kalanda
Sizler de kullaniyirmusunuz bilginiz varmı sormak istedim⚘
Evet Bonusum yanlış yazarım arada biliyorsun klavyemHimalaya değil dimi isim benzerliği mi acaba?
Himalaya köpük ve el kremi kullandım güzeldi
Evet Bonusum yanlış yazarım arada biliyorsun klavyem
Birden krem al perilerim geldifarkettimyüz kremi çok daha ayrıntılı bakıp almalı da el vücut kremleri daha rahat alınır bence.
Benim cildim karma/yağlı kuru ciltler için bir ürün kullanamam mesela sivilce basar hemen
Birden krem al perilerim geldi
Nedense nivea arko dışında bilmem
Bahçede yanıyorum kuruyor ellerim iyi geliyor bu kremler dünde gördüm denesem ama nedir ne değildir bilemedim
Himalaya bende kullandım bi ara pare. Kuru ciltliyim iyi gelmişti cildime.Kızlar Himeliya diye bakım ürünleri varmış
Krem serum yüz yıkama cilt tonu ayarlama leke
Günlük kremler gibi bir sürü ürünü var pakistan ürünüymüş
Kozmetik mağazalarda satılıyormuş
Benim komşunun kızı gündüz aydınlatma kremi almış eve diye mağazadan dün
Benim böyle kremlere yada bakım ürünlerine karşı ilgim yok pekte bilmem doğrusu
Dün dikkatimi çekti merak ettim netten baktım baya ünlü kullanan çok memnun kalanda
Sizler de kullaniyirmusunuz bilginiz varmı sormak istedim⚘
Deneyim o zaman hayalcim⚘Himalaya bende kullandım bi ara pare. Kuru ciltliyim iyi gelmişti cildime.
Niveeeyi boykotDeneyim o zaman hayalcim⚘
Bonus Ta al dene kucuklerden demiş küçük deneyim baktım olmadı arko nivea ya devam
Arko nivea dan iyi olduğu kesindir pare memnun kalırsın benceDeneyim o zaman hayalcim⚘
Bonus Ta al dene kucuklerden demiş küçük deneyim baktım olmadı arko nivea ya devam
Valla şimdiyr kadar hiç bi konuda şikayet etmedi :) ki ben genelde sabah yaparım her işi. Özellikle mutfak sesli müzik falan açarım ama hiç bişey demedi kadınSabah sabah alt komşun rahatsız olmuyor mu sero
Yok abla evde uyuyan varken açamam sessiz değilsüpürgesi sessizdir belki, benimki öyle mesela ben uyuyan olsada açarım çok sessiz
Ne yemek yaptın sedaaaOğlum uyudu
Eşim çıktı dışarı..
Mutfak dolabımın içinde ki
Tavaları tepsileri düzenledim.
Doğrama tahtasını saklama kablarını düzenledim.
Kilere gittim.
Orayı düzenledim.
Ocağa yemek koydum.
Kuruyan çamaşırları büktüm yerleştirdim.
Yenilerini serdim.
Devamı yıkanıyor .
Nescafe aldım kendime.
Oh ne güzel şanslısınValla şimdiyr kadar hiç bi konuda şikayet etmedi :) ki ben genelde sabah yaparım her işi. Özellikle mutfak sesli müzik falan açarım ama hiç bişey demedi kadınbence o da motive olup iş yapıyor benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?