Merhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız 32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Hoşgeldiniz gundendi
hanım. nasılsınız ben antepten seda bir oğlum var 5 senelik evliyim.
Rahat olun zamanla bir düzen tutturursunuz.
Burda hem günlük hemde haftada bir ödevler veriliyor.
böyle bir sistem koyduk en son.
Hosbuldum efendim, ben de Ankara’dayım yeni taşındık buraya, yaa Allah bağışlasın benim de 5 yaşında bir oğlum var. evlilik hamilelik annelik bitti düzenimi kurdum derken bambaşka bir yere gelince yine afalladım, inşallah öyle olur, biraz yer yabancılamaktan da içe kapandım sanırım. Üye olmadan önce de takip ediyordum konuyu buradaki arkadaşlık da çok güzel bir de ev düzeninden de ziyade, o yüzden çok mutlu oldum
Yarın eşim uzun bir sınava girecek o nedenle biz çoluk çocuk teyzemde kalacağız bir gün. Haftasonu işlerimi yapamayacağım için bugün epey sıkıştırdım her şeyi.
Ütü yaptım, çamaşır yıkadım bir tek beyazlar kaldı, sınava gireceği odayı düzenledim detaylı temizledim, banyoyu temizledim, evi süpürdüm, kendi işlerim vardı bi iki saat de onları hallettim, bir tek makine boşaltılacak ama onu da yarına bıraktım çok yoruldum..