• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hosbuldumm 🌸
Evet 23 Nisan depremi baya sıva çatlağı olmuştu
Çok geçmiş olsun bonus 🥺
Hoşgeldiniz Ankara’nın neresindesiniz bende Ankaradayım. 30 yaşındayım 2 oglum var 9 bucuk ve 4 bucuk yaslarında başak burcuyum burclar her yeni gelenle tekrar söyleniyo böyle bisey olustu burda😂
Hosbuldumm, oy Allah bağışlasın ben bir tanesiyle zor baş ediyorum 🥲 Batıkent tarafındayım ben siz neredesiniz 😊 ay anladım dedim acaba belli burçlar alınmıyor mu…
Tünaydın herkese hayırlı pazarlar 🌸
Dün hiç yazamadım, eşim sınava girecek diye tası taragı topladık çıktık dışarı, oğlan ona sarmasın diye akşam 11.30 gibi ancak donduk eve. Sabah bir uyumuşum, anca kahvaltı hazırladım ortalığı toparladım, şimdi kalan kışlıkları çıkarmaya başladım iyice soğudu burda havalar

İyi pazarlar, 🥰
Sabah namazdan sonra yattım 10 gibi kalktım, eşim işe gitti ben çayı demledim
Büyük tencereler falan vardı onları yıkadım, torunumla markete gittik ona süt aldık, fırından simit aldık, geldik kahvaltı yaptık oğlumda evdeydi bugün
Pikeler yıkandı, balkonu yıkadım pikeleri astım, evi topladım, süpürdüm, sildim
Tuvaleti, lavaboyu yıkadım banyoyu sildim
Keşkeğin yahnisini koydum pişiyo
Buğdayınıda tavukla koydum oda pişiyor
Oğlumla kızım e bebeğe gittiler bebeklere ana kucağı alıcaklar , kızkardeşimde oraya gelicek oda bebeklere bişeyler alıcakmış, torunumla çizgi film izliyoruz 🤩
Maşallah abla.
😃

Sabah namazdan sonra uyudum
10 geliyordu uyandım iyi geldi, dinlendim

🍁 evi havalandırdım
🍁 kahvaltı sonrası mutfağı topladım
🍁 nevresimi değiştirdim
🍁 nevresimler yıkandı, kurutmaya attım bitti
🍁 dün yıkanan çam.katlayıp yerleştirdim
🍁 evi detaylı sildim
🍁 balkonu sildim
🍁 5 parça ve nevresim takımını ütüleyip kaldırdım
🍁 irmik helvası yaptım
🍁 akşam yemeğini yedik, mutfağı topladım
🍁 bul.mak.çalıştırdım
🫖 çay suyu koydum
:kahve: Kahve yaptım içiyorum

Dün misafirlerim vardı bugünü misafir sonrası temizliğe ayırdım🥲
.
Robot evi süpürdü✔️
Arap sabunlu suyla yerleri sildim✔️
Islak mendille toz aldım✔️
Cam olan yerleri cam sil/bezle sildim✔️
Koltukları süpürdüm✔️
Koltuk örtülerini serdim✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım,boşalttım✔️
Tuvaletleri yıkadım✔️
Mutfak/Banyo lavaboları ovdum✔️
Bebeğimin kıyafetlerini şartladım✔️
Makineye attım çamaşırlığa astım✔️
Süpürgelerin filtrelerini boşalttım✔️
El süpürgesinin haznesini yıkadım✔️
Makarna salatası yaptım yedik ✔️
Çöpleri çıkardım ✔️
Nevresimleri değiştirdim✔️
.
Finito şuan belim sırtım fena 🥲 ama hafta içi çamaşır yıkama ve yemek dışında işim yok nasipse 🐣

Maşallah sana kız
Dün misafirlerim vardı bugünü misafir sonrası temizliğe ayırdım🥲
.
Robot evi süpürdü✔️
Arap sabunlu suyla yerleri sildim✔️
Islak mendille toz aldım✔️
Cam olan yerleri cam sil/bezle sildim✔️
Koltukları süpürdüm✔️
Koltuk örtülerini serdim✔️
Bulaşık makinesini çalıştırdım,boşalttım✔️
Tuvaletleri yıkadım✔️
Mutfak/Banyo lavaboları ovdum✔️
Bebeğimin kıyafetlerini şartladım✔️
Makineye attım çamaşırlığa astım✔️
Süpürgelerin filtrelerini boşalttım✔️
El süpürgesinin haznesini yıkadım✔️
Makarna salatası yaptım yedik ✔️
Çöpleri çıkardım ✔️
Nevresimleri değiştirdim✔️
.
Finito şuan belim sırtım fena 🥲 ama hafta içi çamaşır yıkama ve yemek dışında işim yok nasipse 🐣

Olmadı sadece bebek çok zorliuyor geceleri çok sık uyanıyor beşiğine koyunca ağlıyor bizle uyumak istiyor uyku duzeni çok bozuldu 10 da uyuyor önceden 8 de uyurdu uykusuzluk çok halsizlik yaptı bende bide kan değerlerim vitaminlerim çok düşükmüş Ilaç alıyorum ama o düşğklğkte depresyon hali gibi yapıyor
Anladım canım geçici bi dönem sıkma canını uyumasa Mete uyumazdı cok sükür düzeldi düzeliyo uykuları 💐 sabah erken kalkması hariç 🙈
Hosbuldumm 🌸

Çok geçmiş olsun bonus 🥺

Hosbuldumm, oy Allah bağışlasın ben bir tanesiyle zor baş ediyorum 🥲 Batıkent tarafındayım ben siz neredesiniz 😊 ay anladım dedim acaba belli burçlar alınmıyor mu…
Tünaydın herkese hayırlı pazarlar 🌸
Dün hiç yazamadım, eşim sınava girecek diye tası taragı topladık çıktık dışarı, oğlan ona sarmasın diye akşam 11.30 gibi ancak donduk eve. Sabah bir uyumuşum, anca kahvaltı hazırladım ortalığı toparladım, şimdi kalan kışlıkları çıkarmaya başladım iyice soğudu burda havalar
Bende keçiörendeyim. Kaç yaşındaydı yavrunuz
Ay güldüm burç mevzusuna biz her gelenle bi açıyoruz bu burç olayını yaş dogum günü 🙈

Merhaba hanımlar, grubunuza alım varsa beni de aranıza alır mısınız 🌸 32 yaşındayım, bir çocuk annesiyim, ev hanımıyım, yeni bir şehre taşındık, yeni düzen yeni ev derken çok boşluğa düştüm, bocaladım. Artık hem yuvamı hem hayatımı düzene sokmak istiyorum inşallah.. en önemlisi de her şeyde artık bir istikrar sağlayabilmek istiyorum..
Hoşgeldiniz 💐

Kar mı yağdı cidden nane :KK17:

Sivastamı yağdı nane
Evet baya yağdı sonra yağmura döndü
1000070021.webp

Back
X