- 30 Ocak 2015
- 20.028
- 29.691
- 798
- 30
Ay burada sogudu iki gündür inanılmazEvet baya yağdı sonra yağmura döndüEki Görüntüle 3657476
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay burada sogudu iki gündür inanılmazEvet baya yağdı sonra yağmura döndüEki Görüntüle 3657476
Eltim de Ankara'dan gelmişti orası iyiydi burası buz diyor dönüşünde orayı da soğuk bulacak o zamanAy burada sogudu iki gündür inanılmaz
Olabilir SedaUmut mız mız bugünlerde ağlaması var
Arada
Sürekli damağına ağzına bi şeyler götürüyor.
Sizce artık diş mi çıkar ??
bir canlama geldi yaz yağmurlarının o buhar hali kalktıNe oldu atladım mı yokluğumda
20 parça ütü yaptımHayr olsun İnşaAllah
Nasıl bir aydınlanma geldi bacımsu![]()
il dışından gelenler Gürün'de kar vardı diyorlardı yüseklere kar düştü sanırımEvet birden soğudu üstelik ne giyeceğimizi de şaşırdık iyice hayırlısı olsun yinede
Kaç aylık oldu diş olabilirUmut mız mız bugünlerde ağlaması var
Arada
31 ekime az kaldıKaç aylık oldu diş olabilir
Her bebek farklı aylarda çıkarıyo seda31 ekime az kaldı
1 yaşına girecekşuan 12 aylık oldu.
Anladım.Her bebek farklı aylarda çıkarıyo seda
Benim torunum 5 aylık çıkardı kızımda 5 aylıkken çıkarmıştı, damatım dişçi o bile şaşırdı çok erken çıkarmasına![]()
Bi anda sogudu cok güzeldi hava ora daha soguktur tabi buraya göredeEltim de Ankara'dan gelmişti orası iyiydi burası buz diyor dönüşünde orayı da soğuk bulacak o zaman![]()
Çıkarabilir seda geç cıkarması cok iyi olmus ama ne kadar geç o kadar iyiUmut mız mız bugünlerde ağlaması var
Arada
Benim kücük oglumda 4 buck aylık cıkardı annemin dedigine göre ben 3 aylıkken cıkarmısım ama inanmıyodumHer bebek farklı aylarda çıkarıyo seda
Benim torunum 5 aylık çıkardı kızımda 5 aylıkken çıkarmıştı, damatım dişçi o bile şaşırdı çok erken çıkarmasına![]()
Yaa Allah şifa versin insallah nanecimKv(eşimi büyüten)bende eşim gelince kayseri ye götürecek o zamana kadar kalacak kış boyu da kalabilir öyle istedik ama öz evladını unutuyor eşi öldükten sonra psikolojik olarak iyi değil zaman zaman sadece geçmişi hatırlıyor