Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nevresimleri perşembe değiştirmiştim, çöp kovalarım da temiz ama tekrar elden geçireyim,
Toz alırım, evi süpürecem çünkü,
Ivır zıvır kutusu çocukların gardrobunda var, içinde kırtasiye malzemeleri var ama düzenli,
Kocişime ilişmeyeyim, dinlensin bugün
Ev işlerini halledip kek poğaça vs. yapıp anneme geçecem akşam üstü, akşama misafir gelecekmiş.

Hepsinin yapılmasına ihtiyaç var ama yapacak feslegen yok bir haftayı geçti hala iyileşemedim
İlaçların mı iyi gelmedi acaba
Nevresimleri değiştireyim bide yatak odasındaki her zaman dağınık olan üst çekmeceyi düzenleyeyim

Canım sabahtan beri temizlik ve mutfak işleri ile uğraşıyorum çöp kovasını seçtim ödev olarak da....

Nevresimleri değiştireyim bide yatak odasındaki her zaman dağınık olan üst çekmeceyi düzenleyeyim
Evet ya benim üst çekmecemde hep dağınıktır,toplarım yine dağılır bu böyle sürüp gider

Antibiyotik vermişti ama bebişim çok fena ısal oldu. Ben de bırakmak zorunda kaldım.

Hepsinin yapılmasına ihtiyaç var ama yapacak feslegen yok bir haftayı geçti hala iyileşemedim
Bende cok kotuydum canim kanimda enfeksiyon varmış ama görsen grip gibiydim.. eğer toparlanamiyorsan bir sor herkeste çıkmaya başladı

Nereden aldın ben çamaşır suyu candır deyip temizledim
Kız allah seni ne yapmasın tabiki bende çamaşır suyu ile temizliyorum dezenfekte derken Nego nun verdiği görevden çöp kovası temizlemeyi seçtim manasına yazdım onu

Tünaydiiin
Sabahtan 7.30da kalktim
Evi topladim
Supurdum
Toz aldim
Sildim
Banyo yikandi
Renkliler yikaniyo
Salon (oturma odasi) camlarini sildim
Cop kovalarini cifleyip temizledim
Tv unitesi ustunde gereksizler (hepsi) mutfak legenine doldurdum..legendende hepsini yerli yerine yerlestirdim
Ancaaak y.odasi sifoniyer ustunude legene atmak gerek , gece mi yapsam yok oglan uyuyunca yapiyim en iyisi..

Dünde sabahtan..
Tavanlar,kapi,kiris,avizeler camasir suyu + ciften gecti..ogleden sonra cocuklari dra goturdum..cok yoruldum yahu...

Pztsi kizi okula yolladiktan sonrada y.odasi ile cocukodasinin yataklari - halilari camasir sudan gecircem..
Oglum uyuduktan sonrada oturma odasindaki cekyat koltuk sandalye olarak camasir sudan gecirerek yillik dezenfaktanimi halletcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…