ÇiçeğğööönnnnnnnOraya arada bakıyorum artık çiçeğim
Bu fotodan sonra daha içim almaz demeyi
Ben kazandim bugun cok is yapmistim unuttun mu yoksaBugünün altın kazananları kimdi ki kafam gitti iyice
Buldum not ettim yapanlarıBen kazandim bugun cok is yapmistim unuttun mu yoksabugunun ceyreginide alirim artik
(Saka saka bugun hic is yapmadim)
Tamam eğlenceli yerlere bakabilirsin izin virdimEğlencelik konulara bakıyorum artık
Kaçta bitiyor iş, bende çay içiyorumTamam eğlenceli yerlere bakabilirsin izin virdimben de neskafe içmeye kaçtım
Oh afiyet olsunKaçta bitiyor iş, bende çay içiyorum
Sana da canım, ben kaçayım artıkOh afiyet olsun11 buçukta salıyolar beni evim uzak diye.
Ayy içimi ferahlattınpawlover benim evde var duvar kağıdı canim, bence kullanışlı, temizliği kolay, 2 odamda koridorlarda ve mutfağımda var, 4 yıldır kullanıyorum bir sorun olmadı, tavsiye ederim..
Benim ki ben hamileyken evrim geçiriyor ne yapsam sürekli bebe mi doğursamBnce bu aralar butun kocalara bir haller oldu. Giciklastilar. Bir ifadelerini almak lazim
Gormemislerdir belki bu saatte pek kalan olmuyor sen takip et bizi titiz hatun olup çıkarsın 2 haftaya :))Konuya mesaj yazmam ama karşılık bulamamam
Ay inşallah iyiden iyiye pasaklı in teki oldumGormemislerdir belki bu saatte pek kalan olmuyor sen takip et bizi titiz hatun olup çıkarsın 2 haftaya :))
Ben varmiyum gi. Sabahinan oyleginen aksaminan pek çok iş yaptım valla.Buldum not ettim yapanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?