Evet.Bi anda sogudu cok güzeldi hava ora daha soguktur tabi buraya görede
Çıkarabilir seda geç cıkarması cok iyi olmus ama ne kadar geç o kadar iyi
Benim kücük oglumda 4 buck aylık cıkardı annemin dedigine göre ben 3 aylıkken cıkarmısım ama inanmıyodum
Bi gün gitmesinler diyemiyorum zaten erkenden kalkıyolar sonra evde vakit geçmiyo onlaraBende ya. çocukları kaldırdım ama benim yatasım çıkmayasim var bu havada.
Benimde baktırmam lazım bi degerlerime. Hatırlamıs oldum bi randevu bakıyımkahvaltı hazırladım
sofrayı topladım
çocuklarla birlikte çıktım
rütin kontoroller doktorda sıra bekliyorum
Bonusum son günlerde doğrulamadım bi türlü ağrılarım oluyor. Yaşayabilecek kadar iş yapıyorumPazartesi günü ödevi
dolap üstlerinin tozunu almak
detaylı evi süpürmek
etiket listemi sildim başka şeyleri silerken
Geçmiş olsun limonsuz neyin var ? Benimde 3 gündür kasıklrıma doğru sızlama baskı var bacağıma doğru ağrı vuruyor yürüdükceBonusum son günlerde doğrulamadım bi türlü ağrılarım oluyor. Yaşayabilecek kadar iş yapıyorum
Gece kalkmasa da erken kalkmaya razıyımAnladım canım geçici bi dönem sıkma canını uyumasa Mete uyumazdı cok sükür düzeldi düzeliyo uykularısabah erken kalkması hariç
Bende keçiörendeyim. Kaç yaşındaydı yavrunuz
Ay güldüm burç mevzusuna biz her gelenle bi açıyoruz bu burç olayını yaş dogum günü
Sağol canım. Ağrılarım hiç geçmiyor ya anlamadım gitti. Dediğin gibi kasıklara baskı oluyor ayakta durup yürüyünce. Benimki sık sık oluyor.Geçmiş olsun limonsuz neyin var ? Benimde 3 gündür kasıklrıma doğru sızlama baskı var bacağıma doğru ağrı vuruyor yürüdükce
Bayılırım bulaşık yıkamaya üst üste dizmeyeŞansıma bulaşık makinesi de bozuldu. Hiç de sevmem bulaşık yıkamayı. Kâğıt tabaklarda yemek koyasım geliyor o derece
ENfeksiyon gibi bir şey yok değil mi?Sağol canım. Ağrılarım hiç geçmiyor ya anlamadım gitti. Dediğin gibi kasıklara baskı oluyor ayakta durup yürüyünce. Benimki sık sık oluyor.
GeçmişGeçmiş olsun limonsuz neyin var ? Benimde 3 gündür kasıklrıma doğru sızlama baskı var bacağıma doğru ağrı vuruyor yürüdükce
Geçmiş olsun hayal, benim kızımında ağrıları var baskı yapıyo aşağı doğru, dr magnezyum vermiş biraz iyi geldi diyoGeçmiş olsun limonsuz neyin var ? Benimde 3 gündür kasıklrıma doğru sızlama baskı var bacağıma doğru ağrı vuruyor yürüdükce
Geçmiş olsun limonsuz Allah şifalar versinSağol canım. Ağrılarım hiç geçmiyor ya anlamadım gitti. Dediğin gibi kasıklara baskı oluyor ayakta durup yürüyünce. Benimki sık sık oluyor.
Koy gitsinŞansıma bulaşık makinesi de bozuldu. Hiç de sevmem bulaşık yıkamayı. Kâğıt tabaklarda yemek koyasım geliyor o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?