Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet.
kışa denk geldi.
Yazın bekledik biz.

doktor işlemlerim bitti eve geldim
sonuç göstermeye öğlen sonu tekrar gideceğim
makineye havlular gitmeden atmışdım serdim makineye çamaşır attım
kahvaltı yaptım
bulaşık makinesini boşaltım
merçimek çorbası üzerine koydum
şimdi bir bardak çay içip mutfağı toplayayım

Bende ya. çocukları kaldırdım ama benim yatasım çıkmayasim var bu havada.
Bi gün gitmesinler diyemiyorum zaten erkenden kalkıyolar sonra evde vakit geçmiyo onlara
kahvaltı hazırladım
sofrayı topladım
çocuklarla birlikte çıktım
rütin kontoroller doktorda sıra bekliyorum
Benimde baktırmam lazım bi degerlerime. Hatırlamıs oldum bi randevu bakıyım

Gece kalkmasa da erken kalkmaya razıyım

Hayırlı günler hanımlar iş yok diyip iş çıkaran insana ev hanımı denir ama gerçekten iş bitmiyor neyse sağlık huzur olsun bizde yapalım
Buzdolabında bozacak çok limon vardı streçe sarınca bozmuyormuş deniyim dedim maydanozların bozmaması içi yaptığınız birşey var mı doğrayıp dondurucuya atıyorum ben ama şuan maydanoz temizleyecek hayat enerjim yok gibi bakalım

Geçmiş olsun limonsuz neyin var ? Benimde 3 gündür kasıklrıma doğru sızlama baskı var bacağıma doğru ağrı vuruyor yürüdükce
Sağol canım. Ağrılarım hiç geçmiyor ya anlamadım gitti. Dediğin gibi kasıklara baskı oluyor ayakta durup yürüyünce. Benimki sık sık oluyor.

Geçmiş olsun limonsuz neyin var ? Benimde 3 gündür kasıklrıma doğru sızlama baskı var bacağıma doğru ağrı vuruyor yürüdükce
Geçmiş
Geçmiş olsun hayal, benim kızımında ağrıları var baskı yapıyo aşağı doğru, dr magnezyum vermiş biraz iyi geldi diyo
Sende bi sor istersen dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…