- 20 Mayıs 2024
- 1.569
- 8.434
- 78
Allah rahmet eylesin çok üzüldümGünaydın, hayırlı sabahlar
Oğlumun sevdiği kızın annesi vefat etmiş
Akşam aldım haberini aniden beyin kanaması geçirmiş daha gençti kadıncaz benden bi kaç yaş büyüktü
Çok üzüldümkızı aradım o ağladı ben ağladım zor konuştuk Allah ım dayanma gücü versin, iyiki anneni bırakmamışsın kızım dedim, ama o beni bıraktı gitti dedi
Ben halâ ağlıyorum kız kaldı abisi babası abisinin küçük bi kızı var hepsi buna kaldı
Amin canım sağolasınAllah rahmet eylesin çok üzüldüm
Çok üzüldüm abla ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahGünaydın, hayırlı sabahlar
Akşam aldım haberini aniden beyin kanaması geçirmiş daha gençti kadıncaz benden bi kaç yaş büyüktü
Çok üzüldümkızı aradım o ağladı ben ağladım zor konuştuk Allah ım dayanma gücü versin, iyiki anneni bırakmamışsın kızım dedim, ama o beni bıraktı gitti dedi
Ben halâ ağlıyorum kız kaldı abisi babası abisinin küçük bi kızı var hepsi buna kaldı
Evet canımmm
He kızSerooooo ciddi mi kız
EvettAy hamile misin
Amin bonuscan inşallahAllah tamamına erdirsin sero sağlıklı bir hamilelik doğum nasip etsin inşallah
Allah razı olsun abla amin inşallahAllah tamamına erdirsin sero hayırlı olsun sağlıcakla hamilelik geçirip vaktinde kolaylıkla kucağınızaalmayı Rabbim nasip eylesin
Ay seroo rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimEvet canımmm
He kız
Evett
Amin bonuscan inşallah
Allah razı olsun abla amin inşallah
Amin canımÇok üzüldüm abla ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Amin seropapatyamm abla başınız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin
Gözün aydın canım çok sevindimBen yaklaşık bir haftadır anneme yatıyorum midem bulanıyor
Dün gece serum takıldı bi tık iyiyim.
İş yapmayı özledim evet :)
Çok sevindimEvet canımmm
He kız
Evett
Amin bonuscan inşallah
Allah razı olsun abla amin inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunGünaydın, hayırlı sabahlar
Başları sağolsunGünaydın, hayırlı sabahlar
Amin nanecimAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin sedacım sağolasınBaşları sağolsun
İnşallah hayalcim Allâh razı olsun. 8 henüzAy seroo rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimkaç haftalık oldu ?
Amin ablaAmin sero
Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin
Teşekkürler nanecimGözün aydın canım çok sevindim
Teşekkürler
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahGünaydın, hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?