Düzenli Evimiz & Hayatımız

Komşuma kahveye gittim bi de mutfakta biraz iş yaptım. Şimdi de ağrıdan ayağa kalkamıyorum
Dinlene dinlene yapmaya gayret et işlerini canım iki canlı olduğunu unutma iyisindir şimdi inşaAllah

Canım sonuç ne zaman çıkacak?
penyez83 ikiniz de güzel haberler alırsınız inşAllah
Tertemiz çıksın inşallah canım
Amin İnşaAllah sağolasınız canlar

Yaa Mete de hala kalkıyo gece bazen 2 bazen 5 ama kalkmadıgı gün yok. Ama çok şükür eskiden bi saatte 4 kere kalkardı gece
Senin sonucun cıktı mı Arya gördüm yazamadım

İnşallah tertemiz cıkar sonucları penyez
Efserim geçmiş olsun

Sizlerde geçmiş olsun ilknur
Teşekkür ederim
İyi geceler
Biyopsi sonucumu beklerken öyle kapandım içime, hiçbirşey yapasım yok çocuğuma bakmak dışında
Sonucun 2-3 güne cıkacakmıs sonradan gördüm Aryacım insallah güzel sonuclar alırsın kapatma kendini

Hayırlısı olsun sedacım. İnsallah gönlüne göre bi iş haberi gelir burda calısırken
Ağır bi kansızlık hastalıgı canım ama ben taşıyıcı oldugum icin ilac kullanmama gerek kalmıyo. Evlenirken eşlere yapılıyo ya bu test o hastalık iste akdeniz anemisi de diyolar
yemek işim bitti bir bulaşıkları yıkadım
geldim attım kendimi yatağa
mutfakta istediğim gibi toplu değil
ama halim hiç yok ya bu antibiyotik halsizleştirdi anladım yada hastalık hissetiriyor kendini
Cok geçmiş olsun yorma kendini dinlen
Geçmiş olsun hayırlı sonuçları alırsınız inşallah

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah
Teşekkürler baloncuk
En son magnezyumu 2 ye çıkarmıştı ama devam ediyor hala
Sanada geçmiş olsun limonsuz degerlerin daha yükselmemistir yeni kullanmaya basladıysan cokta ayakta kalma selin ablanın dedigi gibi variste olabilir o cok agrı yaparmış

İyi akşamlar kızlar
Bugun sabah bende kan verdim
Kansızlık var her zamanki gibi baya düsük degerlerim
D vitamini eksik b12 eh iste magnezyum baya düsük yarın göstercem kendi sonuclarımı
Bugun cocuklarınkini gösterdim
Metenin b12si 1000 küsürlerde cıkmıstı doktor verme artık dedi
Ardanında 850 civarı cıkmıs onada gerek yok simdilik yeterli dedi d vitamini kullanıyodum devam et ona dedi
Arda da kansızlık var onu hematoloijiye götürcem bide su bende ki taşıyıcılık ondada gözüküyo sonuclara bakarsak dedi doktor ama testini orda yapıyolarmıs
Meteninde demir eksikligi varmıs ilac kullancak
Niye bu kadar detaylı yazdım bilmiyorum

Sanada geçmiş olsun limonsuz degerlerin daha yükselmemistir yeni kullanmaya basladıysan cokta ayakta kalma selin ablanın dedigi gibi variste olabilir o cok agrı yaparmış
Sağol canım . Valla ilk defa duyuyorum. Varis ayakta olmaz mı? Olsa görünürdü diyorum bakalım doktor ne diyecek.
Ben yat diyorum sen beni dinle
Tabiki de dinliyorum

Geçmiş olsun.

İşte geldi
Babası..
Yine de eve gelişi 10 u buluyor.
9 da işi bitsede.
bir sürede böyle idare edecez.

Geçmiş olsun İlknur niyeyse herkeste eksik bu değerler

Çöp attım.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Ocak sildim.
Çamaşırları yerleştirdim.
Eşime çay verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…